Arcteryx Granville 20 Courier Bag

Robust, komfortabel og rummelig skuldertaske i klassisk Arc'teryx-stil og et robust, vandtæt materiale. Perfekt til hverdagsbrug både til fods og på cyklen.
1.499,00 kr.
1.099,00 kr.
Farve: Sort (BLACK)
Størrelse: One size
Beskrivelse
Robust, komfortabel og rummelig skuldertaske i klassisk Arc'teryx-stil og et robust, vandtæt materiale. Perfekt til hverdagsbrug både til fods og på cyklen.

Arc'teryx Granville 20 Courier Bag er de stilsikre candaieres bud på en solid, alsidig og vejrbestandig "commuter bag". Materialet er et kraftigt "AC2"-nylon med en vandtæt PU-coating på bagsiden og tapede sømme, hvilket giver suveræn beskyttelse af indholdet.

Det store hovedrum har en lille mesh-lynlåslomme, samt en polstret lomme til en bærbar computer. Den simple, robuste lukning med to enhændsbetjente spænder gør det let at komme til indholdet og en lille lynlåslomme på bagsiden holder værdigenstande beskyttet. Skulderremmen er polstret, og der følger en aftagelig "commuter"-rem med, så skuldertasken sidder stabilt når man cykler. En lækker og funktionel skuldertaske, der er bygget til at holde i rigtig mange år.
Detaljer
Aftagelig "commuter"-rem
Laptop-lomme, der holder computeren beskyttet mod stød og slag
Polstret justerbar skulderrem
Stor lynlåsadgang til hovedrummet
Udvendig lynlåslomme
Varenummer:41770001
FRAGT fra 19,
-FRI FRAGT over 499,-
30 dages
returret
1-2 dages levering*
Del dine billeder med @friluftsland
Tag #friluftsland eller #godtudstyrbedreoplevelser, og vær med til at inspirere det gode friluftsliv. Inspirér og lad dig inspirere,
fra en unik oplevelse til en anden