Arcteryx Mens Beta Pant

Arcteryx Mens Beta Pant

Enkle og alsidige skalbukser i en robust 3-lags GORE-TEX-konstruktion, der giver pålidelig beskyttelse mod al slags vejr. Et godt bud på det ene par skalbukser, du kan bruge på alt fra sommerens vandreture til vinterens skiture - og det meste derimellem.
2.499,00 kr.
1.874,00 kr.
Farve: Blå (NEPTUNE)
Størrelse: X-large (XL-REG)
Beskrivelse
Arc'teryx Men's Beta Pant er et par robuste og multifunktionelle skalbukser i en konstruktion, der på fornem vis får lav vægt, høj slidstyrke og komfort til at gå op i en højere enhed. EN 3-lags GORE TEX C-Knit-konstruktion med en yderside i 70 denier nylon giver god slidstyrke, samtidig med at vægten holde lav. Materialet er fuldstændig vind- og vandtæt og ånder fremragende, så du behøver hverken bekymre dig om at sidde på knæ i vådt græs eller få pulsen op.

Fuld længde lynlåse i benene gør det let at tage bukserne på uden på store støvler, og fungerer også som ventilationslynlåse. Der er forstærkninger på indersiden af underbenene, så du med ro i sindet kan bruge bukserne med steigeisen eller ski med stålkanter.

Beta Pant er en minimalistisk allrounder, der ikke fylder og vejer alverden at have med i rygsækken som regnbukser, men samtidig er robuste og detaljerige nok til at kunne bruges som dine primære bukser på krævende ture under barske forhold. Hvis du er på udkig efter et par skalbukser, der kan bruges til lidt af hvert hele året vil Beta LT Pant være et godt bud.
Detaljer
Detaljer
Elastik og indsnøring i livet
Elastikjustering i benafslutningerne
Formsyet 3D-pasform
Forstærkninger på indersiden af underbenene
Fuld lynlås i benene, så bukserne hurtigt kan tages af og på
Kile i skridtet for bedre bevægelsesfrihed
Slanke underben
Materialer
Materialer
70 denier nylon
3-lags GORE-TEX C-Knit
Vægt
Vægt:
330 g
Varenummer:41767004
FRAGT fra 19,
-FRI FRAGT over 499,-
30 dages
returret
1-2 dages levering*
Del dine billeder med @friluftsland
Tag #friluftsland eller #godtudstyrbedreoplevelser, og vær med til at inspirere det gode friluftsliv. Inspirér og lad dig inspirere,
fra en unik oplevelse til en anden