Arcteryx Womens Patera Long Parka

Stilsikker og funktionel vinterfrakke, der kombinerer en vind- og vandtæt GORE-TEX-membran med varme lette gåsedun i en imponerende let, varm og komfortabel pakke. Et godt bud markedets fedeste vinterfrakke.
6.499,00 kr.
Beskrivelse
Stilsikker og funktionel vinterfrakke, der kombinerer en vind- og vandtæt GORE-TEX-membran med varme lette gåsedun i en imponerende let, varm og komfortabel pakke. Et godt bud markedets fedeste vinterfrakke.

Arc'teryx Womens Patera Long Parka er et lille mesterværk af en vinterfrakke - intet mindre! Jakken kombinerer et stilsikkert, tidløst look med nogle af outdoorverdenens bedste materialer og mest avancerede designløsninger i en imponerende varm, let og komfortabel vinterfrakke, der holder dig fuldstændig beskyttet mod al slags vejr og vind.

På ydersiden sørger en fuldstændig vind- og vandtæt 2-lags GORE-TEX-konstruktion for at holde elementernes rasen på behørig afstand. På indersiden af GORE-TEX-membranen sidder et tyndt lag Coreloft-fiberisolering, og bagved det sørger et tykt lag varme, lette 850 fillpower-gåsedun for at holde på kropsvarmen - selv når temperaturen falder langt under 0 grader.

Det tynde lag fiberisolering mellem dunene og GORE-TEX-membranen er en lille genistreg. En af ulemperne ved at kombinere dunisolering med en vandtæt yderside er, at der næsten uundgåeligt vil opbygge sig et lag kondens på indersiden af det vandtætte lag, på grund af den store temperaturforskel mellem den kolde luft uden for jakken og den varme luft på indersiden. Normalt vil denne kondens sætte sig i dunene, der derved bliver fugtige og mister lidt fylde og isoleringsevne, men det undgår Arc'teryx ved at laminere et tyndt lag fiberisolering på indersiden af GORE-TEX-mebranen. Den smule kondens, der dannes, sætter sig i stedet i fiberisoleringen, der ikke mister fylde og isoleringsevne, og desuden tørrer lynhurtigt. Derved får du det maksimale ud af både dunene og den vandtætte/åndbare GORE-TEX-membran.

Patera Long Parka er længere end tidligere modeller, og varmer og beskytter endnu mere end før. Den har stadig den brede, lidt mere afslappede pasform, så der er bedre plads til en oversized sweater indenunder. Derudover er grunddesignet det samme. En høj krave og en varm hætte holder hoved og ansigt beskyttet, de to store lynlåslommer varmer hænderne og 2-vejs-lynlåsen på fronten giver mulighed for at lyne op begge veje for ekstra bevægelsesfrihed og ventilation, eller lukke helt til og lukke kulden ude.

Patera Long Parka er en ekstremt lækker vinterfrakke, der tydeligt demonstrerer Arc'teryx' overlegne sans for materialer, håndværk og design.
Detaljer
Detaljer
"Responsible Down Standard"-certificeret
2 håndlommer med lynlås
2-vejs frontlynlås
Down Contour Composite-konstruktion – gennemtæknt kombination af dun og fiberisolering, der beskytter dunene mod kondens
Høj, isoleret krave
Indvendige manchetter i ærmerne holder vind og sne ude
Isoleret, justérbar hætte
Regular fit
Materialer
Materialer
750 fillpower dun
75 denier polyester
Coreloft 100 fiberisolering
2-lags GORE-TEX
Coreloft 60 fiberisolering
100 % genanvendt nylon
Vægt
Vægt:
1100 gram
Varenummer:42879
FRAGT fra 19,
-FRI FRAGT over 499,-
30 dages
returret
1-2 dages levering*
Hold dig opdateret på nyheder, events og særlige tilbud i Friluftsland,
og lad dig inspirere af turfortællinger fra hele verden!