Artilect Womens Divide Fusion Stretch Hoodie
30%

Artilect Womens Divide Fusion Stretch Hoodie

Ultrateknologisk og perfromanceorienteret isolerende jakke til kvinder i et enkelt og stilrent design.
2.699,00 kr.
1.889,00 kr.
Farve: Blå (GLACIER)
Størrelse
Beskrivelse
Ultrateknologisk og perfromanceorienteret isolerende jakke til kvinder i et enkelt og stilrent design.

Artilect Womens Divide Fusion Stretch Hoodie er designet med skarpt fokus på materialevalg og -placering samt de tekniske detaljer, for at øge jakkens funktionalitet og samlede performance.

Hovedparten af jakken er isoleret med ExpeDry 700 Active-Dry Down der indebærer, at dunene er permanent og kemikaliefrit imprægnerede så de er vandafvisende samt tørrer hurtigere i særdeles fugtige omgivelser. På områder der udsættes for særligt slid, er jakken fiberisoleret med Primaloft BIO fremfor dun for at øge slidstyrken og bevare varmeegenskaberne på højeste niveau selv efter lang tids højfrekvent brug. 

Områderne under armene og omkring hætten er linede med 60 g/m2 Lavalan Sport European Wool der øger fugt- og varmereguleringen på disse mere udsatte områder. Overfladematerialet på hovedparten af jakken er strækbart for øget bevægelsesfrihed og komfort. Jakken er desuden udstyret med YKK-lynlås med Touchlink-teknologi der er LifeKey- og smartphonekompatibel. Artilect Divide Fusion Stretch Hoodie er en del af Artilects A/SYS-serie.

A/SYS-serien er Artilects performancelinje med hvilken de har skabt beklædning med et helt særligt fokus på samspillet mellem materialevalg, fremstillingsmetoder og den endelige pasform, for at maksimere fugt- og varmeregulering, bevægelsesfrihed og komfort, alt samlet i et stilrent design. A/SYS-serien er designet til den aktive livsstil – om det er i byen eller i bjergene. Hver beklædningsgenstand er skabt til at kunne præstere glimrende på egen hånd og fremragende i kombination med andre dele i serien.
Detaljer
Detaljer
YKK-lynlås med TouckLink-teknologi
Detaljer
2 håndlommer med lynlås
2 inderlommer
Brystlomme på indersiden
Hjelmkompatibel hætte
YKK lynlås
Ventilationszoner fremmer åndbarheden
Varenummer:42936
FRAGT fra 19,
-FRI FRAGT over 499,-
30 dages
returret
1-2 dages levering*
Del dine billeder med @friluftsland
Tag #friluftsland eller #godtudstyrbedreoplevelser, og vær med til at inspirere det gode friluftsliv. Inspirér og lad dig inspirere,
fra en unik oplevelse til en anden