Black Diamond Cosmo 300 Headlamp

Kraftfuld, men stadig kompakt pandelampe, der har en rækkevidde på op til 74 meter. Den vandtætte konstruktion gør pandelampen velegnet til både cykel- og vandreture, hvor det øser ned.
249,00 kr.
169,00 kr.
Beskrivelse

Kraftfuld, men stadig kompakt pandelampe, der har en rækkevidde på op til 74 meter. Den vandtætte konstruktion gør pandelampen velegnet til både cykel- og vandreture, hvor det øser ned.

Black Diamond Cosmo 300 Headlamp er pandelampen til dig, der er på udkig efter en kraftfuld pandelampe med lang batterilevetid, smarte funktioner og beskyttelse mod elementerne. På trods af den lave vægt og det kompakte design, har Black Diamond Cosmo 300 nemlig masser af styrke og er udstyret med alle de nødvendige funktioner.

Du behøver ikke bekymre dig om regnvejr, da pandelampen har opnået en IPX8 vandtæthedsklassificering, der garanterer at den kan bruges i en dybde af 1,1 meter i op til 30 minutter. Den bør ikke bruges under vand, men den klarer snildt kraftige regnbyger, og tager ikke skade af at blive tabt i vandet.. 

Pandelampen lyser op til 74 meter og har en batterilevetid på op til 200 timer på laveste indstilling. De mest gængse funktioner som lysdæmpning, kort og langt lys, dæmpet lys og blink/stroboskop-funktion samt låsefunktion følger selvfølgelig også med, så du altid kan bruge den indstilling, der passer til dit behov. Der er også night vision-funktion med rødt lys, så du skåner synet ved brug af pandelampen om natten. Det kan tændes direkte, så du skal ikke gennem hvidt lys, for at gå til det røde lys. 

Alt i alt en super pandelampe med en komfortabel elastisk rem, der nemt kan sidde på hovedet i flere timer uden at genere. 

Detaljer
Brændetid op til 200 timer
Detaljer
Lysstyrke op til 300 lumen
Vægt:
83 gram
Varenummer:40254
FRAGT fra 19,
-FRI FRAGT over 499,-
30 dages
returret
1-2 dages levering*
Del dine billeder med @friluftsland
Tag #friluftsland eller #godtudstyrbedreoplevelser, og vær med til at inspirere det gode friluftsliv. Inspirér og lad dig inspirere,
fra en unik oplevelse til en anden