Black Diamond Mens Session
Black Diamond Mens Session
30%

Black Diamond Mens Session

Black Diamond Session er skoen til dig der vil have en let og luftig sko til både hverdag og lette ture. Skoen er lige til at smutte i pga. den fleksible, strikkede overdel og den flexible hælkappe. Indersiden af skoen er lavet som en sok, der giver en tæt og velsiddende pasform, så du ikke rutsjer rundt i skoen.
949,00 kr.
664,00 kr.
Farve: Sort (BLACK)
Størrelse: 39 (US 7)
Beskrivelse
Black Diamond Session er skoen til dig der vil have en let og luftig sko til både hverdag og lette ture. Skoen er lige til at smutte i pga. den flexible, strikkede overdel og den flexible hælkappe. Indersiden af skoen er lavet som en sok, der giver en tæt og velsiddende pasform, så du ikke rutsjer rundt i skoen. Oversiden af skoen er lavet i strikket materiale, der er både åndbart og super slidstærkt. Mellemsålen er lavet i EVA-skum giver en behagelig stødabsorbering uden at gå på kompromis med fornemmelsen af underlaget. Hælkappen kan trædes ned uden at ødelægge skoen, så de et nemme at stikke i, hvis du ikke skal gå langt.

Vægt: 283 gram


Varenummer:42384002
FRAGT fra 19,
-FRI FRAGT over 499,-
30 dages
returret
1-2 dages levering*
Del dine billeder med @friluftsland
Tag #friluftsland eller #godtudstyrbedreoplevelser, og vær med til at inspirere det gode friluftsliv. Inspirér og lad dig inspirere,
fra en unik oplevelse til en anden