Black Diamond Storm 400 Headlamp
Black Diamond Storm 400 Headlamp

Black Diamond Storm 400 Headlamp

Superfed, vandtæt pandelampe der giver dig både masser af lys og funktioner.
499,00 kr.
369,00 kr.
Farve
Beskrivelse
Superfed pandelampe der giver dig både max-power (400 lumen) og max-hyggelys (8 lumen). Du får fuld IP67 vandtæthed og med masser af lys samt funktioner.

Black Diamonds vanlige pakke med gode funktioner er med i Storm lampen, så lysdæmpning, kort og langt lys, dæmpet lys og blink/stroboskop-funktion samt låsefunktion følger selvfølgelig også med. Der er altid en indstilling, der passer til dit behov. Der er også night vision-funktion med rødt lys, så du skåner synet ved brug af pandelampen om natten. Det kan tændes direkte, så du skal ikke gennem hvidt lys, for at gå til det røde lys . Med PowerTap funktionen, kan du med et let tryk/lille dask på siden af lampen gå direkte fra fuld lysintensitet til lavt blus - praktisk når man skal se langt i en mørk nat, men hurtigt skifte til lavt lys for  at læse et kort tæt på.

Pandelampen har en IP67 vandtæthedsklassificering, der garanterer at Storm 400 kan bruges i en dybde af 1 meter i op til 30 minutter. Pandelampen bør ikke bruges under vand, men den klarer snildt regnbyger, og tager ikke skade af at ryge en tur i vandet ved et uheld.

- Kører på 4 AAA batterier
- Lyskegle: (High) 120 m, (Low) 9 m
- Brændtid: (High) 5 timer), (Low) 150 timer
Varenummer:42700
FRAGT fra 19,
-FRI FRAGT over 499,-
30 dages
returret
1-2 dages levering*
Del dine billeder med @friluftsland
Tag #friluftsland eller #godtudstyrbedreoplevelser, og vær med til at inspirere det gode friluftsliv. Inspirér og lad dig inspirere,
fra en unik oplevelse til en anden