Esbit Cookset With Alcohol Burner 1,5L

Dette kogesæt indeholder alt hvad du behøver for at tilberede et lille måltid. Spritbrænder, vindskærm og en lille gryde med foldehåndtag og låg.
679,00 kr.
Beskrivelse
Spritbrændere er nemme at bruge, og i mange lande er brændstoffet let at få fat på. Dette gør sætte særligt brugervenligt. Det fylder meget lidt, er hurtig at sætte op og klar til brug, når du har lyst til et hurtigt måltid eller lidt varmt at drikke. Det hårdanodiserede aluminium er meget let og væsentligt mere ridsefast end ubelagt aluminium. Håndtagene kan foldes sammen, langs kanten af gryden, for at spare plads. Låget har en lille krog på undersiden. Du kan bruge den til at hænge låget på kanten af gryden, mens du tilføjer ingredienser eller skal røre rundt.

Vægtindikation 263 g gryde med låg 218 g stativ med brænder 21 g meshpose

Detaljer 1200 ml gryde med isolerede foldehåndtag Volumenskala på indersiden (300 ml trin) Sidetud på grydekanten Låg med klaphåndtag og krog på indersiden ( til ophæng på grydekanten) Brænderstander med Fødder Brænder af messing med kontrollåg Alle dele kan stuves i gryden Bemærk Vi vejede. Vægten er kontrolleret af os og kan afvige fra andre oplysninger.
Varenummer:43784
FRAGT fra 19,
-FRI FRAGT over 499,-
30 dages
returret
1-2 dages levering*
Del dine billeder med @friluftsland
Tag #friluftsland eller #godtudstyrbedreoplevelser, og vær med til at inspirere det gode friluftsliv. Inspirér og lad dig inspirere,
fra en unik oplevelse til en anden