Esbit Solid Fuel Cookset, 1000 Ml
Esbit Solid Fuel Cookset, 1000 Ml
Esbit Solid Fuel Cookset, 1000 Ml
Esbit Solid Fuel Cookset, 1000 Ml

Esbit Solid Fuel Cookset, 1000 Ml

Kogesæt med fast brændsel, velegnet til tilberedning af simple måltider eller opvarmning af vand. Det er meget nemt og sikkert at bruge og desuden meget let!
529,00 kr.
Beskrivelse
Leder du efter en simpel brænder og til nemme måltider på tur? Så er du godt tjent med kogesættet til fast brændsel! Esbit brændstofterninger i 14 g eller 27 g er velegnede som brændsel. Med lidt øvelse kan du vurdere præcist, hvor meget brændstof du skal bruge til din (korte) tur og dermed ikke bære rundt på nogen unødvendig vægt. Gryden der er lavet af hårdanodiseret aluminium, har en hældetud og foldehåndtag der ikke bliver varme. Takket være en integreret krog kan du hænge låget på kanten af gryden, så det ikke skal stilles på jorden. Vægtspecifikation 220 g gryde med låg 95 g ramme 17 g meshpose Detaljer 1200 ml gryde med isolerede foldehåndtag Volumenskala på indersiden (300 / 500 / 700 ml) Sidetud på kanten af gryden Låg med klaphåndtag og krog på indersiden (til ophæng på grydens kant) Brænderstativ med fødder Alle dele kan gemmes væk i gryden Leveringsomfang gryde, låg, brænderramme, netpose Bemærk Vi vejede. Vægten er kontrolleret af os og kan afvige fra andre oplysninger.
Varenummer:43782
FRAGT fra 19,
-FRI FRAGT over 499,-
30 dages
returret
1-2 dages levering*
Del dine billeder med @friluftsland
Tag #friluftsland eller #godtudstyrbedreoplevelser, og vær med til at inspirere det gode friluftsliv. Inspirér og lad dig inspirere,
fra en unik oplevelse til en anden