Fjällräven Tree-kånken Sling

Praktisk skuldertaske i Pine Weave lavet af biologisk baseret materiale. Den lille og praktiske skuldertaske er perfekt til at holde styr på alle så småting, man skal bruge i løbet af dagen.
489,00 kr.
Farve: Gul (MAPLE YELLOW/172)
Størrelse: ONE SIZE
Levering: 7-9 dage
Beskrivelse
 Tree-Kånken Sling er en mindre skuldertaskeudgave af Tree-Kånken rygsækken. Den lille og praktiske skuldertaske er perfekt til at holde styr på alle så småting, man skal bruge i løbet af dagen. Mobil, pung, nøgler, hovedtelefoner osv. der er plads til det hele.

Tree-Kånken Sling  Lavet af Pine Weave, et unikt materiale fremstillet ved hjælp af certificeret rå træmateriale fra Sverige. Materialet er vokset, så det får en naturlig melange-effekt. Den har et hovedrum med lynlås og en stor indvendig lomme samt en sikkerhedslomme med lynlås på bagsiden. Der er stropper foran til at fastgøre en cykellygte eller anden mindre genstand og praktiske hanke foroven.
 
Materiale fremstillet af træspåner
Med Tree-Kånken har Fjällräven udforsket alternativer til fossile råmaterialer. Det er blevet til det mere bæredygtige materiale Pine Weave, der er et unikt stof produceret vha. mere bæredygtige metoder. Materialet er lavet af træ fra certificerede svenske træer, der har stået tæt på Fjällrävens hjemby Örnsköldsvik. Rygsækken kombinerer Kånkens enkelthed med omhyggeligt modificerede detaljer, der giver Tree-Kånken dens egen identitet.
Detaljer
Detaljer
Hovedrum med lynlåsadgang
Indvendig sikkerhedslomme
Materialer
Materialer
Pine Weave 100% lyocell
Varenummer:43132003
FRAGT fra 19,
-FRI FRAGT over 499,-
30 dages
returret
1-2 dages levering*
Hold dig opdateret på nyheder, events og særlige tilbud i Friluftsland,
og lad dig inspirere af turfortællinger fra hele verden!