Gosoaky Kids Desert Fox

Gosoaky Kids Desert Fox

I den smarte Desert Fox vil dine børn kunne nyde vinteren tørt, hyggeligt, og varmt takket være det vind- og vandtætte materiale og det superbløde for.
969,00 kr.
Farve: Blå (TRUE BLUE)
Beskrivelse
Takket være sin PU-belægning og tapede sømme er Desert Fox helt vindtæt og vandtæt (vandsøjletryk: 8.000 mm). Regn, blæst og sne giver ikke de store udfordringer for jakken. Da den åndbare belægning er påført bagsiden af ydermaterialet, ligner vinterjakken ikke en regnjakke. Med sit flotte look og funktionalitet kan jakken virkelig ses overalt, uanset om det er i naturen, i skolegården eller til den næste familiefest. Der er brugt et åndbart syntetisk fiberfyld på indersiden, som er modstandsdygtigt over for fugt og holder børnene behageligt varme i vinterkulden. Den fløjlsbløde imiterede pelsforing på kroppen giver ekstra varme. Perfekt til koldt, vådt vintervejr! Ærmerne er forede og glider let over en fleecejakke eller sweater. Takket være det ret lange snit (ligner en parka) er bagdelen og en del af benene også beskyttet mod vand og kulde. Ikke desto mindre kan dine børn bevæge sig frit, fordi jakken sidder ret løst og er udstyret med en slids bagpå. Derudover har den store Desert Fox en stormklap på lynlåsen foran, som øger vejrbeskyttelsen i en isnende brise. Detaljer Vind- og vandtæt vinterjakke med syntetisk fiberisolering Fløjlsblødt indvendigt foer Lynlås foran med hagebeskytter og magnetisk stormklap Foret hætte med spids 2 dækkede lommer Indsyet navneskilt på indersiden Ærmemanchetter kan justeres med trykknapper Reflekterende design elementer Bevægelsesslids på bagkanten Snavs- og vandafvisende PFC-fri DWR-imprægnering (Bionic Finish Eco)
Varenummer:43698
FRAGT fra 19,
-FRI FRAGT over 499,-
30 dages
returret
1-2 dages levering*
Del dine billeder med @friluftsland
Tag #friluftsland eller #godtudstyrbedreoplevelser, og vær med til at inspirere det gode friluftsliv. Inspirér og lad dig inspirere,
fra en unik oplevelse til en anden