Grüezi bag Biopod Downwool Ice

Grüezi bag Biopod Downwool Ice

Meget behagelig sovepose af høj kvalitet med andedun og uldfyld. Denne blanding skaber et meget behageligt feel-good klima og kombinerer fordelene ved begge materialer.
3.299,00 kr.
Farve: Blå (NIGHT BLUE)
Beskrivelse
Blandingen af uld og dun giver et uforlignelig, behageligt klima i soveposen uden at gå på kompromis med pakkestørrelse og vægt. Fordelene ved dun (let, meget komprimerbar) kombineres med fordelene ved uld (varm selv når den er våd). Begge materialer er også temperaturregulerende. Der anvendes kun udvalgte materialer, som alle er certificerede. Blandingen af 90/10 andedun er RDS-certificeret og har en fyldekraft på 650+ cuin. Med en komforttemperatur på -1 °C er Biopod Downwool Ice velegnet til brug fra forår til sent efterår. Dens komfortable snit giver dig plads nok til at bevæge dig, mens du sover. Denne model er fyldt med praktiske detaljer. Hætten skjuler en lomme, hvor du kan lægge din fleecetrøje for at skabe en pude, der bliver holdt på plads hele natten. Den lange lynlås på toppen er nem at åbne og tillader også åbning fra fodenden. På grund af den runde form kan du tage fødderne ud af soveposen og lægge dem ovenpå. En lille udvendig lomme giver dig også mulighed for at opbevare dine briller eller pandelampe, så du altid har de vigtigste ting inden for rækkevidde. Detaljer Komfortabelt skåret sovepose i uld H-kammerkonstruktion 650+ cuin fill power 90/10 andedun Justerbar, foret termisk krave Formet hætte med snøre Ergonomisk fodboks Blødt indvendigt materiale Hængende løkker ved fodenden 2-vejs lynlås (YKK) med anti-snag-lynlås (forhindrer meget effektivt at klemme skyderen i stoffet) Lynlås løber diagonalt hen over toppen for at kunne åbne soveposen Klemmebeskyttelsesstrimmel på indersiden af lynlåsen Foret lynlåsbetræk på indersiden mod kuldebroer Udvendig lomme med lynlås Indvendig lomme med velcro PFC-fri imprægnering mod fugt Award Awards: udendørs købstip (12/18), OutDoor Industry Award 2017 Levering inkl. kompressionspose Tip For at mindske tilsmudsning og dermed vaskehyppigheden anbefaler vi at bruge en naturlig eller syntetisk fiberforing i hver sovepose. Bemærk Vi vejede. Vægten er kontrolleret af os og kan afvige fra andre oplysninger.
Varenummer:43975
FRAGT fra 19,
-FRI FRAGT over 499,-
30 dages
returret
1-2 dages levering*
Del dine billeder med @friluftsland
Tag #friluftsland eller #godtudstyrbedreoplevelser, og vær med til at inspirere det gode friluftsliv. Inspirér og lad dig inspirere,
fra en unik oplevelse til en anden