Gummistøvler
## Praktiske og moderigtige gummistøvler til outdoor-liv

Vores sortiment af gummistøvler til damer er langt fra bare praktisk fodtøj til regnvejr, skovturen eller ture på stranden.

Du ved nemlig aldrig, hvornår den næste byge kommer. Derfor skal dine gummistøvler ikke kun beskytte dine fødder mod regn - de skal også være sko, som du føler dig godt tilpas i og har lyst til at gå med.

Vores udvalg af gummistøvler har fokus på kvalitet og holdbarhed i forbindelse med friluftsliv og outdoor-aktiviteter. Men du finder også en række flotte og moderigtige designs, som du sagtens kan være bekendt at gå med til hverdag.

##  

## Korte og lange gummistøvler i de bedste materialer

Hos Friluftsland vil vi gerne give vores kunder de bedste produkter at vælge mellem. Derfor forhandler vi blandt andet gummistøvler fra hæderkronede [Tretorn, et mærke med fokus på bæredygtighed](https://www.friluftsland.dk/brand/t...).

Vi har også sørget for en stor bredde i udseende og form. Mange kvindelige friluftsentusiaster kan for eksempel godt lide de mere klassiske, lange gummistøvler. Disse støvler dækker en stor del af underbenet, og er derfor effektive til mudder og høje vandstande.

Andre foretrækker korte gummistøvler med et lavere skaft. Denne variant dækker en mindre mængde af underbenet. Til gengæld minder de mere om normale støvler, og er nemme at komme ind og ud af.

##  

## Hvilke (gummi)støvler har du brug for?

Dine egne præferencer og behov er afgørende for det produkt, som du bør købe. [Denne guide til køb af gummistøvler](https://taenk.dk/test-og-forbrugerl...) giver dig nogle forslag til, hvad du også kan tage med i dine overvejelser. Husk, at støvlerne skal kunne det hele - de skal både sidde godt og holde vandet effektivt ude.

Selvom vores gummistøvler giver en god gå-oplevelse, så er der også grænser for anvendeligheden På trods af gode materialer, pasforme og funktionelt design, kan de ikke erstatte en god vandrestøvle. Skal du lidt længere, så tjek vores [store udvalg af vandrestøvler ](https://www.friluftsland.dk/fodtoej...) eller [vandresko ](https://www.friluftsland.dk/fodtoej...)i Friluftsland.