Icebreaker Womens Yanni Culotte
40%

Icebreaker Womens Yanni Culotte

Oplev den perfekte kombination af stil og komfort med Yanni Culotte - Icebreakers merinobaserede bukser i cool-lite-stof.
749,00 kr.
449,00 kr.
Farve: Sort (BLACK)
Størrelse
Beskrivelse
Den perfekte kombination mellem stil og komfort, Yanni Culotte fra Icebreaker er designet til at imponere. Med sin flotte og afslappede pasform tilbyder disse bukser let og luftig hverdagskomfort, der gør dem ideelle til enhver lejlighed.

For at sikre en optimal holdbarhed er der blevet inkorporeret et nylonindhold i bukserne. Dette tilføjer ekstra slidstyrke, så du kan nyde glæden ved at bære dem i lang tid. Samtidig giver LYCRA-indholdet strækbarhed og mobilitet, der giver en markant forbedret pasform og bevægelsesfrihed.

Med en vægt på kun 251 g (i størrelse Small) føles Yanni Culotte let og behagelige på kroppen. Denne vægt gør dem også ideelle til rejser eller aktiviteter, hvor hver gram tæller.

Bukserne er fremstillet af en nøje sammensat blanding af materialer: 61% merinould, 19% TENCEL, 14% nylon og 6% LYCRA. Dette innovative valg af stoffer giver en række fordele. Merinoulden tilbyder naturlig varme og åndbarhed, der holder dig behagelig i enhver temperatur. TENCEL-fibrene bidrager til den bløde fornemmelse og øger fugttransporten væk fra kroppen. Nylon og LYCRA giver holdbarhed, strækbarhed og bevægelsesfrihed.

En bemærkelsesværdig egenskab ved Yanni Culotte er brugen af cool-lite-stof. Denne lette og åndbare stofblanding er specielt udviklet til at kontrollere fugtigheden og transportere sved væk fra din krop, så du kan føle dig frisk og tør hele dagen.
  • Nylonindhold for holdbarhed
  • LYCRA indhold til stræk og mobilitet
  • Vægt: Lille = 251 g
  • Materiale: 61% Merinould, 19% TENCEL, 14% Nylon, 6% LYCRA
  • Cool-lite: En let og åndbar stofblanding - styrer fugt væk fra din krop.
  • Åndbar
  • Afkøler under varme forhold
  • Naturlig lugtmodvirkende
  • Maskinvask varm. Vask med vrangen ud med lignende farver. Brug ikke blødgøringsmidler. Fastgør alle lukninger til vask og tørring. Må ikke bleges. Ikke tørretumbles. Line tør i skygge. Stryg ikke print, trim og tilbehør. Må ikke kemisk renses.
Varenummer:39763
FRAGT fra 19,
-FRI FRAGT over 499,-
30 dages
returret
1-2 dages levering*
Hold dig opdateret på nyheder, events og særlige tilbud i Friluftsland,
og lad dig inspirere af turfortællinger fra hele verden!