MSR Windpro 2

Letbetjent lille brænder med mange anvendelsesmuligheder og fordele, der bestemt gør den sine ekstra gram værd.
1.069,00 kr.
Beskrivelse
Letbetjent lille brænder med mange anvendelsesmuligheder og fordele, der bestemt gør den sine ekstra gram værd.

MSR Windpro 2 kan anvendes på traditionelt vis med gasdåsen i opretstående position for optimal ydeevne og kontrol over flammen. Alsidigheden for MSR Windpro 2 ligger primært i, at den også kan anvendes med direkte tilførsel af flydende gas ved at vende gasdåsen på hovedet vha. den medfølgende stand. Dette øger brænderens ydeevne gevaldigt i temperaturer under frysepunktet, eftersom trykket i gasdåsen ikke påvirkes af kulden.

Designet der adskiller brænderen fra gasdåsen medfører også en del andre fordele. I og med at gasdåsen ikke også fungerer som base for brænderen, øges den overordnede stabilitet og sikkerhed når brænderen anvendes i forbindelse med større gryder eller små gasdåser. Afstanden mellem brænderhovedet og gasdåsen gør det ligeledes muligt at bruge en vindskærm uden at risikere at overophede gassen samt mindsker risikoen for at brænde fingrene når flammen skal justeres.

Detaljer
Detaljer
Mål: 10,16 x 15,24 cm
Detaljer
Volumen: 1,8 liter
Detaljer
Kogetid for 1 liter vand: 3,6 minutter
Vægt
Vægt:
290 g
Varenummer:42987
FRAGT fra 19,
-FRI FRAGT over 499,-
30 dages
returret
1-2 dages levering*
Del dine billeder med @friluftsland
Tag #friluftsland eller #godtudstyrbedreoplevelser, og vær med til at inspirere det gode friluftsliv. Inspirér og lad dig inspirere,
fra en unik oplevelse til en anden