Meindl Mens X-SO Wave GTX

Meindl Mens X-SO Wave GTX

Meindl har med den nye X-SO Wave skabt en nærmest perfekt vandresko. Med den nye Gore-Tex Surround teknologi er skoen både åndbar og vandtæt. Sammen med den behagelige surround soft sål, sikrer dette både tørre fødder og et højt velvære under hele turen. Sålkonstruktionen er designet således, at den sikrer en god ventilation i sålen, en perfekt torsion-stabilitet og et godt greb i underlaget. X-SO Wave er en uundværlig sko til de lange flade vandreture i al slags vejr.
1.799,00 kr.
Farve: Sort (BLACK/GREY)
Størrelse: 41,5
Beskrivelse
Meindl har med den nye X-SO Wave skabt en nærmest perfekt vandresko. Med den nye Gore-Tex Surround teknologi er skoen både åndbar og vandtæt. Sammen med den behagelige surround soft sål, sikrer dette både tørre fødder og et højt velvære under hele turen. Sålkonstruktionen er designet således, at den sikrer en god ventilation i sålen, en perfekt torsion-stabilitet og et godt greb i underlaget. X-SO Wave er en uundværlig sko til de lange flade vandreture i al slags vejr. En sko der ganske simpelt bør prøves, når du kommer forbi butikken.


Varenummer:42808001
FRAGT fra 19,
-FRI FRAGT over 499,-
30 dages
returret
1-2 dages levering*
Del dine billeder med @friluftsland
Tag #friluftsland eller #godtudstyrbedreoplevelser, og vær med til at inspirere det gode friluftsliv. Inspirér og lad dig inspirere,
fra en unik oplevelse til en anden