Mountain Equipment Aurora VI
Mountain Equipment Aurora VI
20%

Mountain Equipment Aurora VI

Mountain Equipment Aurora VI er en af de varmeste fibersoveposer, du kan komme i nærheden af. Soveposen er fyldt med supervarm Polarloft, der er lavet til at kunne holde til de ekstreme forhold som ekspeditionssoveposer bliver udsat for.
3.499,00 kr.
2.799,00 kr.
Farve: Blå (OMBRE BLUE)
Størrelse: Personlængde 185 cm (REG LZ)
Beskrivelse
Mountain Equipment Aurora VI er en af de varmeste fibersoveposer, du kan komme i nærheden af. Soveposen er fyldt med supervarm Polarloft, der er lavet til at kunne holde til de ekstreme forhold som ekspeditionssoveposer bliver udsat for. Ydermaterialet er DRILITE Loft, der er en helt vindtæt og meget vandafvisende coating, der hjælper med at holde fugt på afstand. Soveposen er rummelig, så der er plads til f.eks. batterier og vandflasker, som man gerne vil holde varme i løbet af natten. Aurora VI har desuden Mountain Equipment’s EXL-system, der er en række elastikbånd på indersiden af soveposen, som gør at posen smyger sig kroppen, så du bedre kan holde varmen.

Komfort temperatur: -35 grader

Regular:
Personlængde: 185
Vægt: 3450 gram

Long:
Personlængde: 200
Vægt: 3700 gram


Varenummer:42561001
FRAGT fra 19,
-FRI FRAGT over 499,-
30 dages
returret
1-2 dages levering*
Del dine billeder med @friluftsland
Tag #friluftsland eller #godtudstyrbedreoplevelser, og vær med til at inspirere det gode friluftsliv. Inspirér og lad dig inspirere,
fra en unik oplevelse til en anden