Norrøna Mens Falketind GTX Pants

Norrøna Mens Falketind GTX Pants

Norrønas mest alsidige, vandtætte og åndbare buks. Let nok til at være ideel til sommerbrug og stærk nok til vinterbrug. Denne buks er udviklet til al slags brug i fjeldet og til bjergbestigning og er bred nok til at kunne gå ud over randonee-støvler og tætte nok til cramponer. Buksen er lavet af special-vævet GORE-TEX®-materiale, med et let børstet og komfortabel bagpanel og med en høj åndbarhed. Vigtige detaljer så som velcro-justering i livet (Custom-fit waist system™), ¾ lange lynlåse i siderne, indvendig gamache-krog, forstærket inderside på benene og lårlomme.
3.399,00 kr.
2.549,00 kr.
Farve: Sort (CAVIAR)
Størrelse
Beskrivelse
Norrønas mest alsidige, vandtætte og åndbare buks. Let nok til at være ideel til sommerbrug og stærk nok til vinterbrug. Denne buks er udviklet til al slags brug i fjeldet og til bjergbestigning og er bred nok til at kunne gå ud over randonee-støvler og tætte nok til cramponer. Buksen er lavet af special-vævet GORE-TEX®-materiale, med et let børstet og komfortabel bagpanel og med en høj RET 5 åndbarhed. Vigtige detaljer så som velcro-justering i livet (Custom-fit waist system™), ¾ lange lynlåse i siderne, indvendig gamache-krog, forstærket inderside på benene og lårlomme.
For at et par Gore-Tex bukser holder vand ude, ånder og gør det i mange år er det vigtigt at pleje den ordenligt.
Varenummer:42050
FRAGT fra 19,
-FRI FRAGT over 499,-
30 dages
returret
1-2 dages levering*
Del dine billeder med @friluftsland
Tag #friluftsland eller #godtudstyrbedreoplevelser, og vær med til at inspirere det gode friluftsliv. Inspirér og lad dig inspirere,
fra en unik oplevelse til en anden