Norrøna Womens Svalbard Wool T- Shirt
Norrøna Womens Svalbard Wool T- Shirt
Norrøna Womens Svalbard Wool T- Shirt
40%

Norrøna Womens Svalbard Wool T- Shirt

En alsidig, hurtigtørrende og let T-shirt i uldblanding. Norrøna Womens Svalbard Wool T- Shirt er lavet til udendørs og vandreture, men er fantastisk til forskellige aktiviteter såvel som ventetiden mellem dine eventyr.
599,00 kr.
359,00 kr.
Farve: Gul (GOLDEN PALM)
Størrelse: X-small (XS)
Beskrivelse
En alsidig, hurtigtørrende og let T-shirt i uldblanding.
 
Norrøna Womens Svalbard Wool T- Shirt er lavet til udendørs og vandreture, men er fantastisk til forskellige aktiviteter såvel som ventetiden mellem dine eventyr.
 
Norrøna bruger en premium UPF 50 Merino uld/equalizer-blanding, fordi den giver en optimal blanding af hurtig tørring, anti-lugt, holdbarhed og komfort.
 
Letvægtsblandingen (135g/m2) (53% polyester, 47% merinould) giver det bedste fra begge verdener: Den holdbare genbrugspolyester sikrer god fugttransport, lav vægt og er hurtigtørrende for øget komfort, mens ulden giver fantastisk temperaturregulering, naturlig lugtmodstand og så er det meget behageligt. Ulden er sporbar og RWS-certificeret.
 
 
T-shirten har en normal pasform.
Detaljer
Detaljer
Grafisk print på brystet
Normal pasform
OEKO-TEX-certificeret
Materialer
53% polyester, 47% merinould
Vægt
Vægt:
100 gram
Varenummer:42078001
FRAGT fra 19,
-FRI FRAGT over 499,-
30 dages
returret
1-2 dages levering*
Del dine billeder med @friluftsland
Tag #friluftsland eller #godtudstyrbedreoplevelser, og vær med til at inspirere det gode friluftsliv. Inspirér og lad dig inspirere,
fra en unik oplevelse til en anden