Osprey Archeon 24
Osprey Archeon 24
Osprey Archeon 24

Osprey Archeon 24

Slidstærk og miljøvenlig 45-liters vandrerygsæk i genanvendt nylon med Osprey’s ventilerede og velsiddende AirScape-bæresystem. Et oplagt valg til alskens vandreture, med rigeligt støtte og plads til tungere oppakning.
1.199,00 kr.
899,00 kr.
Farve: Sort (STONEWASH BLACK)
Størrelse: One size
Beskrivelse
Slidstærk og miljøvenlig 24-liters vandrerygsæk i genanvendt nylon med Osprey’s ventilerede og velsiddende AirScape-bæresystem. Et oplagt valg til kortere vandreture.

"Robust" og "skånsom" er ord, der beskriver Osprey Archeon 24 godt. Rygsækken er konstrueret i 100 % genanvendt 1880-denier nylon, der har imponerende høj slidstyrke. Det forlænger både rygsækkens levetid signifikant, samtidig med at det reducerer dens miljøpåvirkning. Der er anvendt ekstra store, robuste YKK-lynlåse i produktionen, og i det hele taget er Archeon 24 fremstillet til at tjene dig trofast i mange, mange år.

Rygpanelet udgøres af Osprey’s velkendte AirScape-system, der øger luftgennemstrømningen og giver god ventilation, samtidig med, at rygsækken sidder komfortabelt på ryggen. Rygstykket kan tilpasses din ryglængde, så du kan opnå den suveræne bærekomfort, der har været Opspreys varemærke siden de sendte deres første rygsække på markedet i 1974.

En stor lynlåsåbning giver adgang til hovedrummet, der også har en lomme til laptop eller drikkesystem og en lille organiserlomme med lynlås. På ydersiden er der sidelommer til vanddunke  eller småting, samt kompressionsremme, der også kan bruges til at spænde grej på siderne af rygsækken.

Osprey Archeon 24 er en slidstærk all-arounder, der fremstillet med ekstra tanke på bæredygtighed. Den er skabt til at være en pålidelig og komfortabel tur-makker, der kan følge dig i tykt og tyndt  i rigtig mange år.

Detaljer
Aftageligt hoftebælte
AirScape-rygstykke, der sidder tæt til ryggen, men stadig sørger for udmærket ventilation
Elastiske sidelommer
Forberedt til drikkesystem
Indvendig organiser-lomme til småting
Justerbar ryglængde
Kompressionsremme på siderne
Laptop-lomme
Stor lynlåsadgang til hovedrummet
Udvendig lynlåslomme
1880 denier genanvendt nylon
Vægt:
1,2 kg
Varenummer:41962001
FRAGT fra 19,
-FRI FRAGT over 499,-
30 dages
returret
1-2 dages levering*
Del dine billeder med @friluftsland
Tag #friluftsland eller #godtudstyrbedreoplevelser, og vær med til at inspirere det gode friluftsliv. Inspirér og lad dig inspirere,
fra en unik oplevelse til en anden