Osprey Mens Exos 58

Osprey Mens Exos 58

Teknisk og kompromisløs letvægtsrygsæk. Det åndbare bæresystem, det klassiske design og størrelsen på 58 liter, gør den oplagt til længere vandreture med soveudstyr og madlavningsgrej.
1.899,00 kr.
Farve: Grå (TUNGSTEN GREY)
Størrelse
Beskrivelse
Osprey Mens Exos 58 S22 giver frihed til at bevæge dig let og ubesværet gennem terrænet takket være det sublime bæresystem og de lette materialer. AirSpeed-rygstykket sørger for optimal komfort og ventilation, selv når rygsækken er pakket tungt og vejret er varmt.

Selvom Exos 58 har en særdeles fornuftig vægt for en rygsæk i sin klasse, er den stadig opdateret med praktiske og uundværlige detaljer. På de kortere ture, hvor du ikke har brug for ligeså meget oppakning, kan toplåget afmonteres og kompressionsremmene i siden gør, at du kan tilpasse rygsækken til lige netop den tur, du skal på. Det gør Exos 58 mere alsidig, så du også kan bruge den på kortere ture og når du ikke har brug for at medbringe ligeså meget udstyr.

I de elastiske sidelommer er der desuden plads til vandflasker, og den praktiske frontlomme i strækbar mesh passer perfekt til når du lige skal pakke en trøje væk eller have nem adgang til posen med trailmix.

Med Osprey Exos 58 får du en fremragende vandrerygsæk til de længere vandreture, hvad enten den står på en uges fjeldvandring med telt i Norge eller flere ugers vandring på Hærvejen med eget sovegrej.

Detaljer
Detaljer
Volumen - S/M: 58 liter, L/XL: 61 liter
Detaljer
"Stow-on-the-go" fæste til vandrestave
Aftagelige bærestropper til liggeunderlag
AirSpeed™-bæresystem, der giver god luft til ryggen
Behandlet med PFC-fri, vandafvisende DWR
Bærehank for oven
FlapJacket-top, så rygsækken kan bruges uden toplåget
Justerbar ryglængde
Justerbare skulderstropper
Justerbart hoftebælte
Kompressionsremme på siderne
Lynlåslomme i toplåget
Lynlåslommer på hoftebæltet
Stor frontlomme i strækbart mesh
Bluesign-certificeret
Materialer
100D High Tenacity Nylon Ripstop Recycled BSAPP C0
Varenummer:41584
FRAGT fra 19,
-FRI FRAGT over 499,-
30 dages
returret
1-2 dages levering*
Del dine billeder med @friluftsland
Tag #friluftsland eller #godtudstyrbedreoplevelser, og vær med til at inspirere det gode friluftsliv. Inspirér og lad dig inspirere,
fra en unik oplevelse til en anden