Osprey Mens Talon 36
Osprey Mens Talon 36

Osprey Mens Talon 36

Osprey har givet den legendariske Talon-serie en makeover. Resultatet er en endnu mere strømlinet rygsæk til dit næste trailrun, dagstur eller mountainbike-eventyr.
Fra 1.399,00 kr.
Fra 999,00
Farve
Størrelse
Beskrivelse
Osprey har givet den legendariske Talon-serie en makeover. Resultatet er en endnu mere strømlinet rygsæk til dit næste trailrun, dagstur eller mountainbike-eventyr.

Talon 36 er lavet i såkaldt ”bucket-zip stil”, det betyder at rygsækkens låg, åbnes med en lynlås og giver adgang til din bagage. Med sine 36 liter kan du let pakke rygsækken til din næste storbyferie eller (til den rutinerede letvægtspakker) til sommerens Camino-vandring. Rygsækken er lavet i 100% genanvendt nylon og Airscape-designet i ryggen giver dig en endnu bedre ventilation end på den hidtidige Talon-serie. Som altid har rygsækkken mange af de uundværlige features, du kender fra Ospreys større rygsække: stow-on-the-go, så du kan sætte din vandrestave fast i siden af rygsækken, mens du går, netlomme på fronten og separat rum til dit drikkesystem. På hoftebæltet har du små lommer til snacks og kompas, og på fronten af rygsækken kan du bruge de to løkker for neden til at spænde liggeunderlag eller anden let oppakning udenpå.

Det slanke design giver dig en rygsæk, der sidder godt på ryggen, hvad end du skal løbe adventurerace, klatre eller bare har brug for plads til de daglige indkøb.

Hoftbæltet og skulderstropperne er tyndt polstrede og brede, så de giver dig en god aflastning, når du fylder lidt tungere ting i rygsækken. Som altid kan du nemt klemme din jakke ind under låget og en ekstra guidebog, solcreme og din UV-buff ned i meshlommen på fronten, selv om resten af rygsækken er fyldt til randen. Fin plads til drikkedunke i sidelommerne.

Volumen: 36 liter

Vægt: 1200 gram


Varenummer:41963
FRAGT fra 19,
-FRI FRAGT over 499,-
30 dages
returret
1-2 dages levering*
Del dine billeder med @friluftsland
Tag #friluftsland eller #godtudstyrbedreoplevelser, og vær med til at inspirere det gode friluftsliv. Inspirér og lad dig inspirere,
fra en unik oplevelse til en anden