Osprey Mens Unltd Airscape 68
Osprey Mens Unltd Airscape 68
Osprey Mens Unltd Airscape 68
Osprey Mens Unltd Airscape 68
30%

Osprey Mens Unltd Airscape 68

Lav vægt, høj slidstyrke og ultimativ bærekomfort takket være det fleksible og komfortable AntiGravity-bæresystem, der giver fremragende ventilation og support.
5.999,00 kr.
4.199,00 kr.
Farve: Blå (MARINA BAY BLUE)
Størrelse: S/M
Beskrivelse
Osprey UNLTD Mens Airscape 68 er resultatet af Ospreys nyeste teknologi inden for rygsække. Rygsækken kombinerer 3D printed Fitscape rygstykke med Carbon DLS 3D Printed teknologi, hvilket giver en komfortabel rygsæk med optimal støtte, ventilation og støddæmpning. Rygsækken er desuden udstyret med Fit-on-the-Fly hoftebælte, Antigravity-bæresystem og en anti-slip overflade, som holder rygsækken på plads for den mest ergonomiske bæreoplevelse.

Rygstykket er ligeledes udstyret med airchannels, som sørger for et optimalt fit og ventilation. Rammen i carbon rustfrit stål holder vægten nede samtidig med at give en stærk og fleksibel rygsæk, der tilpasser sig dine bevægelser.

Størrelsen på 68 liter egner sig perfekt til weekendturene med ekstra meget grej eller de lange vandreture med fuld oppakning. Det aftagelige toplåg på 8 liter kan desuden tages af og bruges som en 18 liter dagtursrygsæk, hvilket giver en utroligt alsidig rygsæk, perfekt til både vandreturen og backpackerrejsen.

Der medfølger både regnslag og transportsæk, der beskytter rygsækken under lufthavnstransporten.
Varenummer:42149001
FRAGT fra 19,
-FRI FRAGT over 499,-
30 dages
returret
1-2 dages levering*
Del dine billeder med @friluftsland
Tag #friluftsland eller #godtudstyrbedreoplevelser, og vær med til at inspirere det gode friluftsliv. Inspirér og lad dig inspirere,
fra en unik oplevelse til en anden