Osprey Poco Plus

Osprey Poco Plus

Den bedste kombination af rygsæk og børnebærestol som amerikanske Osprey har at byde på. Velsiddende, støttende og masser af justerbare funktioner - her er virkelig tænkt på alle detaljer, både for forældre og barn.
3.399,00 kr.
Størrelse: One size
Beskrivelse

Den bedste kombination af rygsæk og børnebærestol som amerikanske Osprey har at byde på. Velsiddende, støttende og masser af justerbare funktioner - her er virkelig tænkt på alle detaljer, både for forældre og barn.

Osprey Poco Plus er noget nær den ultimative kombination af rygsæk og bærestol. Ospreys anerkendte Anti Gravity-bæresystem giver en god luftcirkulation på ryggen til den hårdtarbejdende forældre. De rigide alu-stænger sørger for god afstivning og i kombination med det polstrede hoftebælte og skulderstropper, sikrer Poco Plus en optimal bærekomfort. Rygsækken kan justeres i længden, så den passer til den enkeltes ryglængde, ligesom barnets siddehøjde og siddesele også kan justeres, så det passer til barnets størrelse.

Barnet sidder solidt og sikkert fastspændt i 3-punkts-selen, mens de har et fint udsyn, der er betydeligt hævet over traditionelle bæreseler. Desuden, har rygsækken en indbygget solskærm og medfølgende regnslag, så barnet kan sidde trygt og komfortabelt uanset omstændighederne. Bunden af rygsækken har en robust kickstand, der gør, at rygsækken kan stå op af sig selv og det gør det en del lettere at sætte rygsækken fra sig først og samle barnet op bagefter.

Rygsækken har gode opbevaringsmuligheder både bagpå og nedeunder rygsækken ligesom der er elastiske sidelommer til vandflasker i hver side. Der er desuden også lynlåslommer i hoftebæltet.

Osprey Poco Plus er den bedste kombination af rygsæk og børnebærestol som de amerikanske rygsækeksperter har at byde på - og med den, får man en pålidelig turmakker, der er klar til at komme med hele familien på tur.


Detaljer
Mål: 73 x 43 x 48 cm.
Detaljer
"Kickstand"-konstruktion, der gør at rygsækken kan stå selv
AntiGravity-bæresystem, der giver suveræn ventilation og bærekomfort
Integreret solskærm
Justerbar ryglængde
Justerbar siddehøjde for barnet
Komfortabel 3-punkts børnesele
Lynlåslommer på hoftebæltet
Opbevaringsplads i bund og bagpå
Polstret skulderstrop
Regnslag inkluderet
To sidelommer
Unisex
Vægt:
3580 gram
Varenummer:39913
FRAGT fra 19,
-FRI FRAGT over 499,-
30 dages
returret
1-2 dages levering*
Del dine billeder med @friluftsland
Tag #friluftsland eller #godtudstyrbedreoplevelser, og vær med til at inspirere det gode friluftsliv. Inspirér og lad dig inspirere,
fra en unik oplevelse til en anden