Osprey Talon Earth 22

Specialudgave af den elskede Talon-rygsæk med minimeret økologisk fodaftryk. En alsidig, komfortabel rygsæk til al slags friluftsliv, der også er blevet en klassiker i gadebilledet.
1.499,00 kr.
1.049,00 kr.
Farve: Blå (OCEAN BLUE)
Størrelse: ONE SIZE
Beskrivelse
Osprey Talon Earth 22 er en eksklusiv specialudgave af Ospreys populære Talon-serie, med ekstra lav miljøpåvirkning. Hvor den sidste udgave af Osprey Talon er blevet opdateret med genanvendt, bluesign-godkendt hovedmateriale, tager Osprey skridtet videre med Talon Earth: Alle tekstiler i rygsækken, samt den tråd den er syet med, er genanvendte og bluesign-godkendte. Derudover er lynlåsene genanvendte og omkring halvdelen af det skum, der er brugt i bæresystemet, er genanvendt. Endelig er halvdelen af de plastikkomponenter, der udgør spænder og lignende, fremstillet af fornybar naturgas.

Derudover er Talon Earth ligesom den klassiske Talon: En let, rummelig og velventileret allround-rygsæk, der vil egne sig perfekt til dagsture på vandrestierne, i cykelsadlen eller når du har brug for lidt ekstra på trailløbeturen. Størrelsen rummer det mest nødvendige til en aktiv dag i hvilket som helst terræn og vejr: Madpakke, ekstra varmelag, skaljakke, førstehjælpssæt, lappegrej eller hvad du nu har brug for til din dagstur.
Der er sidelommer til f.eks. vandflasker, fæste til cykelhjelm, lomme til vandblære, fæste til isøkse og vandrestave, samt en praktisk lynlåslomme i toppen har plads til de vigtigste småting. På hoftebæltet sidder der yderligere to små lynlåslommer til en energibar, trailsnacks, kompas eller andet, der skal være lige ved hånden.

Rygsækken har et fleksibelt og dynamisk bæresystem, der følger kroppens bevægelser, når du løber, cykler eller vandrer gennem skov og fjeld eller giver dig i kast med topture i teknisk terræn. Rygstykket i AirScape og blød skumpolstring sørger desuden for optimal ventilation, pasform og komfort - selv når sveden driver.  
Detaljer
Detaljer
Alle tekstiler er genanvendte og Bluesign-godkendte
Detaljer
50 % genanvendt EVA-skum
Detaljer
"Stow-on-the-go" fæste til vandrestave
Forberedt til drikkesystem
Fæste til isøkse eller vandrestav
Fæstepunkt til lygte
Lynlåslomme i toppen
Lynlåslommer på hoftebæltet
Stor lynlåsadgang til hovedrummet
Materialer
100x210 denier genanvendt nylon
Vægt
Vægt:
1,1 kg
Varenummer:43163002
FRAGT fra 19,
-FRI FRAGT over 499,-
30 dages
returret
1-2 dages levering*
Del dine billeder med @friluftsland
Tag #friluftsland eller #godtudstyrbedreoplevelser, og vær med til at inspirere det gode friluftsliv. Inspirér og lad dig inspirere,
fra en unik oplevelse til en anden