Osprey Womens Aura AG 50
Osprey Womens Aura AG 50

Osprey Womens Aura AG 50

Osprey har givet deres trekkingklassiker en komplet makeover. Den redesignede og prisvindende Aura AG synes næsten at trodse tyngdekraften med sit banebrydende ’antigravity’ bæresystem.
Fra 2.299,00 kr.
Fra 1.699,00
Farve
Størrelse
Beskrivelse
Osprey har givet deres trekkingklassiker til kvinder en komplet makeover. Den redesignede og prisvindende Aura AG synes næsten at trodse tyngdekraften med sit banebrydende ’antigravity’ bæresystem. Rygsækken slutter så tæt til hofter og ryg, at det føles, som om vægten er blevet reduceret. Samtidig er ryg og hoftebælte lavet i udspændt mesh, så du får fuld ventilation uden at gå på kompromis med bærekomforten.

Til dig, der gerne vil spare på vægten, har Osprey lavet en reserveflap, som beskytter rygsækken mod vejret, så du roligt kan lade toplåget blive hjemme. Det medfølgende regnslag kan også tages ud.

Rygsækken åbnes for oven og i bunden, hvor der er et separat rum i bunden til sovepose. Meshlomme foran og to lynlåslommer på hoftebæltet.
Løkke til vandrestave, som kan placeres og tages frem, mens du går.
Vægt: 1,87 kg


Varenummer:41981
FRAGT fra 19,
-FRI FRAGT over 499,-
30 dages
returret
1-2 dages levering*
Del dine billeder med @friluftsland
Tag #friluftsland eller #godtudstyrbedreoplevelser, og vær med til at inspirere det gode friluftsliv. Inspirér og lad dig inspirere,
fra en unik oplevelse til en anden