Osprey Womens Raven 14
Osprey Womens Raven 14
Osprey Womens Raven 14

Osprey Womens Raven 14

Væskerygsæk til kvinder, perfekt til cykling eller løb
1.299,00 kr.
899,00 kr.
Farve
Størrelse: One size
Beskrivelse
Fart over feltet og tempo på single-tracket. Ospreys Raven-hydreringsrygsæk efterlader ingen undskyldninger, for ikke at give den gas på mountainbiken.

Raven 14 og det integrerede 2½-liters Hydraulics™ LT reservoir sikrer, at du kan have det essentielle grej med, og at du nemt kan holde dig hydreret, når du okser afsted på jernhesten. Drikkesystemets slange ligger ugenerende bag en lynlås på skulderstroppen, og mundstykket er fastgjort med en magnet på brystremmen, så du let kan slukke tørsten på selv de sværeste spor uden at holde pause.

Skal du ud at give single-tracket baghjul? Det ventilerende AirScape™-skumpanel i ryggen sikrer god ventilation, mens oppakningen stadig har tyngden tæt mod dig og frihed til bevægelse.
BioStretch™ harness-hoftebæltet sikrer også et højt niveau af ventilation og fleksibilitet, og sørger samtidig for, at rygsækken ikke ender i nakken på dig på de stejle nedkørsler.

Bryststroppen kan åbnes og lukkes med én hånd takket være det innovative magnetspænde.
Når du holder pause, kan cykelhjelmen monteres på ydersiden af rygsækken i den smarte LidLock™.

Rygsækken består af et rum til drikkesystem, en ridsefri lomme til elektronik eller solbriller, et stort rum til dit øvrige grej, og et særligt rum i bunden, der indeholder en udfoldelig værktøjslomme med gode organiseringsmuligheder, så du kan holde snavsede dækjern og oliebefængte klude adskilt fra din lækre pausejakke.

Raven 14 er desuden udstyret med refleksdetaljer, strækbare sidelommer og forlomme, snacklommer på hoftebæltet og kompressionsstropper på siderne, der også kan bruges til at fastgøre et rygskjold, når det ikke er i brug.

Raven er optimeret til kvinder.
Pendanten til mænd hedder Raptor.


Varenummer:41998
FRAGT fra 19,
-FRI FRAGT over 499,-
30 dages
returret
1-2 dages levering*
Del dine billeder med @friluftsland
Tag #friluftsland eller #godtudstyrbedreoplevelser, og vær med til at inspirere det gode friluftsliv. Inspirér og lad dig inspirere,
fra en unik oplevelse til en anden