Osprey Womens Unltd Antigravity 64
30%

Osprey Womens Unltd Antigravity 64

Super let men stadig slidstærk rygsæk, designet med Ospreyes nyeste Carbon DLS 3D printed technology, der sikrer et perfekt fit og en ultra komfortabel bæreoplevelse.
5.999,00 kr.
4.199,00 kr.
Farve: Grøn (HOSTAS GREEN)
Størrelse
Beskrivelse
Osprey UNLTD Womens Antigravity 64 er en fuldblods vandrerygsæk med en volumen på 64 liter, der gør den velegnet til mange former for ture i det fri. Toplåget kan nemlig tages af og bruges som hoftebælte, hvilket giver en alsidig og anvendelig rygsæk til både kortere og længere vandreture.

Rammen er fremstillet i en blanding af aluminium og rustfrit stål, hvilket giver en stærk, men let rygsæk. Det 3D printede FitScape-rygstykke med Carbon DLS teknologi giver god ventilation og støddæmpning, så selv tunge læs bæres på den mest ergonomiske måde for kroppen. Anti-slip overfladen sørger desuden for, at rygsækken ikke gnaver, men bliver hvor den skal – selv på lange vandredage i udfordrende terræn. Fit-on-the-Fly hoftebæltet bidrager yderligere til den høje komfort.

Der medfølger både regnslag og transportsæk, der beskytter rygsækken under lufthavnstransporten.
Varenummer:42148
FRAGT fra 19,
-FRI FRAGT over 499,-
30 dages
returret
1-2 dages levering*
Del dine billeder med @friluftsland
Tag #friluftsland eller #godtudstyrbedreoplevelser, og vær med til at inspirere det gode friluftsliv. Inspirér og lad dig inspirere,
fra en unik oplevelse til en anden