Primus Moja Stove

Transportabelt lille komfur med et enkelt gasblus, der er let at bruge og rengøre. Velegnet til camping, shelterture, spejderlejre eller andre steder, hvor gas er praktisk og der er behov for lidt ekstra kapacitet i friluftskøkkenet.
1.949,00 kr.
1.364,00 kr.
Beskrivelse
Primus Moja Stove er et kompakt friluftskomfur i "tabletop"-stil. Det foldbare design gør det let at transportere, og gasblusset er effektivt og let at betjene. Låget giver en smule vindbeskyttelse, når det er foldet op, og kan også fjernes helt, hvis du vil kunne bruge blusset fra alle sider, eller med store gryder.

Gasblusset tilsluttes en gasdåse (100, 230 eller 450 g) og reguleres enkelt og præcist, så du har fuld kontrol over madlavningen. Aftagelig grydestøtte og drypbakke gør komfuret let at rengøre når du er færdig, og hele herligheden kan klappes sammen til en lille "kuffert" med håndtag, der er lige til at tage med sig.
 
Et praktisk og alsidigt friluftskomfur, der både kan bruges alene eller som supplement til et af Primus' større komfurer, hvis man er mange på tur og har brug for ekstra kapacitet i køkkenet.
Detaljer
Detaljer
Foldbart design
Materialer
Effekt: 3000 W; Længde, bredde og højde (lukket): 266 x 295 x 78 mm; Længde, bredde og højde (åben): 266 x 295 x 320 mm; Bærehåndtag; Aftageligt låg
Vægt
Vægt:
2300
Varenummer:41658
FRAGT fra 19,
-FRI FRAGT over 499,-
30 dages
returret
1-2 dages levering*
Del dine billeder med @friluftsland
Tag #friluftsland eller #godtudstyrbedreoplevelser, og vær med til at inspirere det gode friluftsliv. Inspirér og lad dig inspirere,
fra en unik oplevelse til en anden