The North Face Mens Homesafe Full Zip Fleece
30%

The North Face Mens Homesafe Full Zip Fleece

Homesafe fleece fra The North Face er en behagelig og varm fleecetrøje, perfekt til friluftsaktiviteter, eller en tur med hunden.
599,00 kr.
419,00 kr.
Farve: Grøn (MILITARY OLIVE/TNF BLACK)
Beskrivelse
Homesafe fleece fra The North Face er en behagelig og varm fleecetrøje, perfekt til friluftsaktiviteter, eller en tur med hunden. Den er lavet af genanvendt polarfleece og er designet med en gennemgående lynlås, der giver dig mulighed for at regulere temperaturen efter behov.

Fleecen har påsyede lommer med sikre lynlåse, der giver dig mulighed for at opbevare små genstande sikkert og bekvemt. Manchetterne er udstyret med stretchbinding, der sikrer en ekstra god og tætsiddende pasform. Derudover har fleecetrøjen to åbne håndlommer.

Fleecetrøjen er også fnugbestandig på begge sider, hvilket minimerer risikoen for fnug og sikrer en længere holdbarhed og at fleecen ser pæn ud.

Homesafe fleece er fremstillet af 100% genanvendt polyester med en vægt på 160 g/m². Ved at bruge genanvendt materiale hjælper denne fleece med at reducere miljøpåvirkningen. Homesafe fleece et ideelt valg for dig, der ønsker at holde sig varm og samtidig gøre en indsats mod et bedre klima.
  • Størrelse: S-XXL
  • Påsyede lommer med sikker lynlås
  • Stretchbinding på manchetter
  • To åbne håndlommer
  • Broderet logo
  • Fnugbestandig på begge sider
  • Materiale: 160 g/m², 100 % genanvendt polyester / strik / polarfleece / børstet
Varenummer:44172
FRAGT fra 19,
-FRI FRAGT over 499,-
30 dages
returret
1-2 dages levering*
Del dine billeder med @friluftsland
Tag #friluftsland eller #godtudstyrbedreoplevelser, og vær med til at inspirere det gode friluftsliv. Inspirér og lad dig inspirere,
fra en unik oplevelse til en anden