Teva Womens Hurricane XLT 2
Teva Womens Hurricane XLT 2
Teva Womens Hurricane XLT 2

Teva Womens Hurricane XLT 2

Komfortabel og alsidig sandal til kvinder, der både kan bruges til kortere vandreture og almindelig hverdags- og fritidsbrug. Opdateret spændesystem og sål for bedre komfort og støtte.
699,00 kr.
524,00 kr.
Farve
Størrelse
Beskrivelse
Komfortabel og alsidig sandal, der både kan bruges til kortere vandreture og almindelig hverdags- og fritidsbrug. Opdateret spændesystem og sål for bedre komfort og støtte.

Teva Womens Hurricane XLT 2 er de amerikanske sandalspecialisters bud på en let, behagelig sandal, der kan lidt af det hele.
Designet er klassisk teva, men et sammenhængende spændesystem med brede, polstrede remme, der kan justeres over forfoden og anklen. Det sørger for at sandalen sidder godt på foden, så du får det maksimale ud af den stødabsorberende sål. Ydersålen er blevet opdateret med et grovere mønster og et slidstærkt friktionsgummi, så sandalen står bedre fast på både våde og tørre underlag. Hele sandalen er fremstillet i stærke, hurtigtørrende syntetiske materialer, så den kan sagtens tåle vand og tørrer hurtigt, hvis den er blevet våd.

Hurricane XLT 2 er et par veludførte, alsidige sandaler til en god pris, der vil være oplagte til alt fra sommerhuset til storbyferien - og de klarer også fint en kort vandretur.
Varenummer:37358
FRAGT fra 19,
-FRI FRAGT over 499,-
30 dages
returret
1-2 dages levering*
Del dine billeder med @friluftsland
Tag #friluftsland eller #godtudstyrbedreoplevelser, og vær med til at inspirere det gode friluftsliv. Inspirér og lad dig inspirere,
fra en unik oplevelse til en anden