The North Face Eco Trail 3
The North Face Eco Trail 3
The North Face Eco Trail 3
The North Face Eco Trail 3
25%

The North Face Eco Trail 3

3-personers telt fremstillet i holdbare og 100 % genanvendte materialer. Stor apsis med plads til bagage og fodtøj. Teltet har to døre med lynlås for nem ind- og udgang.
2.799,00 kr.
2.099,00 kr.
Farve: Beige (STINGER YLW/MERIDIAN BLUE)
Beskrivelse
The North Face Eco Trail 3 er utroligt nemt at slå op takket være den intuitive og enkle konstruktion, hvor inderteltet klipses fast på teltstængerne. Det betyder også, at teltet kan slås op i regnvejr uden at inderteltet bliver vådt.

Teltet har plads til 3 personer, som kan sove komfortabelt, og bagagen opbevares i den dobbelte apsis, så der ikke gåes på kompromis med sovepladsen. Dobbelt indgang gør det nemt for alle mand at komme ind og ud af teltet, ligesom det gør det lettere at lufte ud med god luftgennemstrømning.
 
De specialdesignede teltstænger sørger for god højde inde i teltet, så du ikke behøver at sidde helt sammenkrøllet, når det øser ned udenfor.

Men det virkeligt bemærkelsesværdige ved Eco Trail 3 er de miljøbevidste materialer. Teltet er fremstillet i 100 % genanvendt polyester.  Det gør dog ikke teltet mindre modstandsdygtigt over for elementerne. The North Face Eco Trail 3 et holdbart telt, der holder dig tør, når uvejret rammer og samtidig er vægten yderst fornuftig for et 3-personers telt i sin klasse.
Brug teltet på forårets og sommerens campingture, vandreturene hvor vægten ikke er afgørende eller på cykelferien med den lille familie.

OBS: Husk på, at vandsøjletryk alene ikke giver et retvisende billede af, hvor vandtæt et telt er. Der kan være stor forskel på de forskellige vandtætte lags levetid, og der skal ikke nødvendigvis særlig højt vandsøjletryk til at gøre et godt konstrueret telt fuldstændig vandtæt. Du kan læse mere om telte, vandsøjletryk og vandtæthed på bloggen: https://www.friluftsland.dk/blog/te...

Detaljer
Detaljer
Pakket størrelse: 59 x 16,5 x 19 cm
Detaljer
2 indgange. Ingen kravlen hen over hinanden, når man skal lette ben om natten!
Barduner til ekstra opspænding og stabilitet
DAC aluminiumsstænger
Myggenet i inderteltet
Pakpose inkluderet
Udgang og apsis i begge ender
Gode ventilationsmuligheder
Symmetrisk ydertelt - gør det muligt at opsætte teltet flere forskellige retninger
Stor og rummelig apsis
Materialer
Materialer
DWR behandlet polyester
Oversejl: 75D genanvendt polyester PU coating, vandsøjletryk: 3000 mm; Indertelt: 75D genanvendt polyester PU coating, vandsøjletryk: 1500 mm; Gulv: 75D genanvendt polyester PU coating, vandsøjletryk: 3000 mm
Vægt
Vægt:
Minimumsvægt: 3020 gram; Pakket vægt: 3360 gram
Varenummer:41833001
FRAGT fra 19,
-FRI FRAGT over 499,-
30 dages
returret
1-2 dages levering*
Del dine billeder med @friluftsland
Tag #friluftsland eller #godtudstyrbedreoplevelser, og vær med til at inspirere det gode friluftsliv. Inspirér og lad dig inspirere,
fra en unik oplevelse til en anden