Therm-A-Rest Prolite Plus Large Winglock

Therm-a-rest Prolite Plus Large er et oplagt valg når grejet skal være let, men liggekomforten stadig skal være høj, derudover er liggeunderlaget varmt nok til de fleste ture, på nær når det er rigtigt vinter.
1.229,00 kr.
Farve: Rød (CAYENNE RED)
Beskrivelse
På en vandretur, hvor vægten er en betydelig faktor, må man spare på grammene, der hvor man kan. Therm-a-rest Prolite Plus Large er et oplagt valg når grejet skal være let, men liggekomforten stadig skal være høj. Derudover er liggeunderlaget varmt nok til de fleste ture, på nær når det er rigtigt vinter. Prolite Plus Large er derfor et oplagt valg, hvis du skal på tur i de 3 varmeste sæsoner. Liggeunderlaget er bredere og længere end standart udgaven, så hvis du har brug for ekstra plads, er det, det helt rigtige liggeunderlag for dig.  

Pakpose og lappegrej medfølger.

Bredde: 64 cm
Længde: 196 cm
Tykkelse: 3,8 cm
Vægt: 880 gram
R-Værdi: 3,2

WingLock ventil

Efter 15 år med den samme ventil har Therm-A-Rest udviklet en ny ventil, der på alle måder er bedre end den, vi har været vant til. Den nye WingLock ventil har en bedre luftgennemstrømning, både når liggeunderlaget skal pustes op og når det skal tømmes igen. Når liggeunderlaget skal pustes op fungerer ventilen som en en-vejs ventil, pga. en lille gummimembran, der er bygget ind i ventilen. Skulle du være så uheldig, at din ventil går i stykker, er det muligt at skifte den ud til en, der virker, så du ikke behøver at skifte hele liggeunderlaget.
Dimensioner
Dimensioner
Lang, over 183 cm
Varenummer:42568001
FRAGT fra 19,
-FRI FRAGT over 499,-
30 dages
returret
1-2 dages levering*
Del dine billeder med @friluftsland
Tag #friluftsland eller #godtudstyrbedreoplevelser, og vær med til at inspirere det gode friluftsliv. Inspirér og lad dig inspirere,
fra en unik oplevelse til en anden