Trail Egg & Bacon Frittata
Trail Egg & Bacon Frittata
Trail Egg & Bacon Frittata

Trail Egg & Bacon Frittata

Lækker og velsmagende italiensk inspireret æg og bacon-frittata. Økologisk frysetørret mad uden kunstige smagsforstærkere.
79,00 kr.
Beskrivelse
Trail Egg & Bacon Frittata er en klassisk og lækker morgenmadsret lavet på æg og kartofler. Retten er desuden tilsat bacon, kidneybønner og peberfrugt. Den både mætter og smager godt, og giver dig en god start på en lang dag i naturen.

Trail Organic Food er frysetørret tur-mad produceret i Danmark af 100% økologiske ingredienser.

De frysetørrede retter fra Trail egner sig godt til ture, hvor det skal være hurtigt og nemt - uden at gå på kompromis med smagsoplevelsen. Alle retterne er lavet med et højt næringsindhold og er hurtige at tilberede. Med den kulinariske oplevelse i højsædet, tilbyder Trail’s retter en totaloplevelse, hvor smag, konsistens, dufte og farver spiller en hovedrolle.

Retterne fylder minimalt i oppakningen, er hurtige at tilberede og har en lang holdbarhed. Tag en kulinarisk oplevelse med i rygsækken på din næste tur. Alt du behøver er Trail, kogende vand og en ske.

Tilberedning af maden - nemt og ligetil:
1 Fjern toppen af posen.
2 Tag anti-fugt posen ud.
3 Tilsæt kogende vand til niveauindikatoren som du finder på bagsiden.
4 Rør rundt i posen med en ske og luk den til.
5 Lad maden stå i ti minutter.
6 Kan spises direkte fra posen.

Ingredienser: Æg*/ägg*, kartofler*/potatis*, kidneybønner*, fløde*/grädde*, peberfrugt*/paprika*, bacon*, løg*, rapsolie*, salt, peber*/peppar*, cayennepeber*/cayennepeppar.* = økologisk/ekologisk
Detaljer
Detaljer
534 kcal
Detaljer
Serveringsstørrelse: 360 g
Vægt
Vægt:
90 g
Varenummer:43288
FRAGT fra 19,
-FRI FRAGT over 499,-
30 dages
returret
1-2 dages levering*
Del dine billeder med @friluftsland
Tag #friluftsland eller #godtudstyrbedreoplevelser, og vær med til at inspirere det gode friluftsliv. Inspirér og lad dig inspirere,
fra en unik oplevelse til en anden