FUTURELIGHT er navnet på The North Faces revolutionerende membranteknologi, der rykker grænserne for, hvor komfortabelt og åndbart, vandtæt skalbeklædning kan være. Vi giver dig de fem vigtigste grunde til at vælge FUTURELIGHT.

The North Face Dryzzle Futurelight

Se hele FUTURELIGHT-kollektionen i webshoppen

1. FUTURELIGHT-membranen består af af 85 % luft og ånder bedre end klassisk skalbeklædning

Det revolutionerende ved FUTURELIGHT-membranen er selve måden, den er fremstillet på. Ved hjælp af avanceret nanoteknologi, har The North Face formået at spinde finde PU-fibre i en ekstremt luftigt og let struktur, der består af hele 85 % luft. Det er væsentligt mere end de eksisterende membran-teknologier på markedet og membranen tillader desuden en lille smule luft at passere. Heri ligger nøglen til FUTURELIGHTS imponerende åndbarhed og komfort.

2. FUTURELIGHT-membranen kan tilpasses forskellige brugsområder

Nanoteknologien giver desuden The North Face mulighed for at regulere tykkelsen og styrken på selve membranen. Det gør det muligt at fremstille tynde, superlette og superåndbare FUTURELIGHT-proidukter til f.eks trailløb, samtkraftigere, mere slidstærke versioner til f.eks. skiløb og bjergbestigning. Det giver også mulighed for at bruge FUTURELIGHT-membranen i fodtøj.

3. FUTURELIGHT er blødere og mere strækbar en klassisk skalbeklædning

The North Face har valgt at kombinere FUTURELIGHT-membranen med bløde strækbare yder- og indermaterialer, for at give det bedste samspil med den ådnbare membran. Det er med til at give FUTURELIGHT en komfort og bevægelsesfrihed, der minder mere om softshell end hardshell – samtidig med at du får fuldstændig vind- og vandtæthed. 

4. FUTURELIGHT er fremstillet i genanvendte materialer med lav miljøpåvirkning

Udover maksimal åndbarhed og komfort, har bæredygtighed været en vigtig parameter i udvilkingen af FUTURELIGHT-membranen. FUTURELIGHT-beklædningen er fremstillet med mere end 90% genanvendte materialer, og der er brugt skånsomme metoder til indfarvning af tekstilerne. Det gør FUTURELIGHT til The North Faces mest miljøvenlige skalbeklædning til dato.

5. FUTURELIGHT er imprægneret med en langtidsholdbar, PFC-fri imprægnering

Udover selve membranen, er FUTURELIGHT-kollektionen imprægneret med en PFC-fri imprægnering. En af udfordringerne ved PFC-fri imprægnering er, at den typisk slides hurtigere af end de fluorocarbon-baserede imprægneringer, der tidligere var standard. Ved hjælp af laserteknologi har The North Face formået at få imprægneringen til at binde sig endnu bedre til ydermaterialet, hvilket gør imprægneringen på FUTURELIGHT-produkterne imponerende langtidsholdbar.

Læs mere om The North Face FUTURELIGHT her

Spotlight: The North Face Dryzzle FuturelightJacket

Dryzzle Jacket er velsagtens den mest alsidige jakke i FUTURELIGHT-kollektionen. Det er en let og blød skaljakke i et klassisk design, der gør den oplagt til hverdagsbrug, men med alle de nødvendige detaljer til mere krævende friluftsliv. Hvis du er på udkig efter en let, komfortabel skaljakke, du kan bruge til hverdag forår, sommer og efterår, såvel som på vandreture og til klassisk friluftsliv, er Dryzzle Futurelight Jacket et godt bud. Her får du virkelig meget komfort og en imponerende alsidighed for pengene – og fuldstændig vind- og vandbeskyttelse, naturligvis.

Se Dryzzle Futurelight Jacket i webshoppen