5 rejseaccessories du ikke vidste, du manglede

"At rejse er at leve" skrev H.C. Andersen i "Mit Livs Eventyr". Men selve rejsedelen af det "at rejse" kan hurtigt blive en frustrerende oplevelse. Det kan for det første være et puslepspil at få plads til det hele i kufferten eller rygsækken. For det andet skal man holde styr på pas, rejsedokumenter og forskellig valuta, der skal op og ned af pung og lommer, vises frem, tjekkes og kontrolleres i ét væk. Heldigvis findes der en række smarte rejseaccessories, der gør det hele meget nemmere og langt mere praktisk at holde styr på.


Se hele vores udvalg af praktiske rejseaccessories fra Eagle Creek


Det skal være sjovt at tage på ferie eller en længere rejse - og det er det sædvanligvis også. Men der er stadig nogle helt lavpraktiske ting, som kan gøre selve rejsedelen lidt mere besværlig. Rejsedokumenter der ligger og roder i bunden af tasken, sure sokker der mænger sig med det rene tøj, samt det frustrerende i at pakke en kuffert, hvor der tilsyneladende ikke er plads til hverken yndlingsskjorten eller de gode sandaler.

Men der er hjælp at hente i forhold til at få organiseret oppakningen og gøre både pakningen og rejsen til en mere afslappet oplevelse.

Amerikanske Eagle Creek har nemlig specialiseret sig i noget så usædvanligt som rejseaccessories og smart pakkeløsninger. De producerer en lang række småting, der udelukkende har til formål at gøre rejsen så behagelig og gnidningsfri som muligt.

I det følgende gennemgår vi fem praktiske rejseaccessories fra Eagle Creek, du ikke vidste, du manglede. De vil helt sikkert gør det lettere at være undervejs med oppakning til lidt af hvert.

1. Pack-It Clean Dirty Cube

Eagle Creek Pack-It Clean Dirty Cubes er designet til at holde styr på indholdet i rygsækken eller kufferten! Pack-It Clean Dirty Cubes organiserer ikke bare tøjet, men er inddelt i to rum, så der er et separat rum til både rent og snavset tøj. Rummet til rent tøj er er i et tyndt net-stof, mens rummet til snavset/vådt tøj er i et vandafvisende materiale. De to rum er separaret af et vandtæt materiale, så det tørre, rene tøj ikke bliver beskidt eller fugtigt. Pack-It Clean Dirty Cubes egner sig derfor perfekt til at fragte alt fra det fugtige badetøj til de rene skjorte. Pakposerne er ganske enkelt uundværlige rejseaccessories.


2. Pack-It Shoe Sack

På længere ture har man næsten altid brug for et par ekstra sko, og det er tit de snavsede vandre- eller løbesko, der ryger i kufferten, og de pænere hverdagssko, man har på fødderne under rejsen. Eagle Creek Pack-It Shoe Sack er en simpel, men imponerende praktisk og funktionel pose, der er perfekt til at opbevare sko. Det gennemsigtige materiale er fugt- og lugtresistent, så snavset, vådt eller lugtende fodtøj ikke sviner resten af bagagen til, og den lange lynlås gør det let at få sko ind i og ud af posen. Og så passer formen til et par sko, hvilket gør det noget lettere at pakke kompakt.


3. Pack-It Compressor Set

Disse kompressionspakposer er helt geniale til at få tykke trøjer, store jakker og andre luftige genstande til at fylde minimalt i oppakningen. Man putter ganske enkelt jakken eller trøjen ned i posen, lukker lynlåsen og presser luften ud gennem ventilerne i bunden. Sælges som et sæt med tre størrelser poser - small, medium og large - så man har til lidt af hvert.


4. Pack-It Spector Compression Cube Set

Praktiske og lette pakposer, der gør det langt nemmere at organisere indholdet i kufferten eller rygsækken. Sættet indeholder to størrelser på henholdsvis 6 og 13.5 liter. Det smarte er, at poserne kan komprimeres til henholdsvis 3 og 7.5 liter. Kompressionslynlåsene gør nemlig, at poserne let kan udvides eller komprimeres efter behov. Pakposerne er helt uundværlige i tasken, da de gør det langt nemmere at holde styr på indholdet. Det er både en fordel på rejsen og vandreturen. Her kan man snildt bruge lang tid på at finde frem til de rene par sokker eller t-shirten, som gemmer sig blandt alt det andet indhold.


5. Undercover Neck Wallet

Undercover Neck Wallet er et helt klassisk stykke praktisk rejseudstyr, der holder styr på pas, boarding pass, rejsedokumenter og kontanter under transport. Det slanke design gør, at man kan have den hængende om halsen under en trøje eller jakke, hvor den er i sikkerhed for lommetyve. En blød og behagelig bagside gør, at den ikke generer, hvis man har den direkte mod huden. Derudover er den ganske enkelt utroligt praktisk i lufthavnen, og kan være med til at minimere risikoen for at nøgler, moiltelefon eller andre værdigenstande bliver væk i forvirringen over at skulle have ting op og ned af lommer eller håndtaske hele tiden.


Se hele vores udvalg af praktiske rejseaccessories fra Eagle Creek