Det kan være svært at pege helt præcist på hvor grænsen går mellem en vandretur og en god, lang gåtur. Nyder du at gå langt og længe, er der uanset hvad næsten uendelige variationer af konceptet ‘vandring’. Fra dage til uger, i bjergene eller langs kysten og med alt du får brug for i rygsækken. Vandreturen er en vej til frirum i naturen for alle.

Turfortællinger

Bliv inspireret til din næste vandretur. Læs de personlige turfortællinger, blandt andet fra medarbejderne i Friluftsland, og få tips til smukke destinationer rundt omkring i verden, pakkelister og alt det praktiske.

Vandring i Danmark

Herhjemme kan du finde mange fine vandrestier, der leder dig igennem noget af landets smukkeste natur. Bliv inspireret til at tage på et lille eventyr i Danmark med vandrestier der alle er inden for rækkevidde.

Pakkelister til vandreture

Få det hele – og ikke mindst det rigtige – med når du skal afsted på vandretur. Med vores pakkelister til forskellige vandredestinationer, får du et godt udgangspunkt til at pakke din egen rygsæk med netop det du får brug for.