Find din nye dagtursrygsæk

Markedets bedste udvalg af dagtursrygsække

Friluftsland har Danmarks muligvis bedste udvalg af dagtursrygsække fra etablerede kvalitetsmærker. Du finder dagtursrygsække i mange forskellige typer og størrelser, ligefra de mindre og super-lette rygsække, til de større og mere robuste af slagsen.

Se alle dagtursrygsække i webshoppen

Læs mere om, hvad der gør vores vandrerygsække så gode, i artiklen herunder.


Find din nye dagtursrygsæk i webshoppen

.


Verdens bedste bærekomfort

Bæresystemerne på vores hverdagsrygsække er så teknisk veludførte, at det ikke længere behøver være ukomfortabelt at traske hele dagen lang, selvom man måske lige har fået lige lovligt meget læs på oppakningen.

Vores udvalg af dagtursrygsække består udelukkende af veletablerede kvalitetsmærker, der i overvejende grad benytter velsiddende hoftebælter, bløde skulderstropper med god polstring og ventilerede rygstykker, der giver god luftgennemstrømning. 

Alt sammen er med til at give en formidabel bærekomfort. Bærekomfort er selvfølgelig subjektivt, men så er det jo genialt, at de fleste rygsække kan justeres, så de kan tilpasses den enkeltes behov.


I Friluftsland har vi dagtursrygsække til enhver tur - uanset om det er på ski i Norge, gåtur i Thy Nationlpark eller hytte-til-hytte vandring på Caminoen . Foto: Fjällräven


Vandrerygsække til hver en tur og hvert et behov

Friluftsland har et meget bredt udvalg af vandrerygsække i forskellige størrelser til stort set alle slags friluftsture, uanset terræn, længde og type af tur.

I den ene ende har vi de ultra-lette rygsække, der er helt skraldet for overflødige funktioner, hvor vægten og det simple, essentielle design er i højsædet. I den anden ende har vi de robuste - og ofte større - rygsække, der har et stærkere og mere støttende bæresystem, flere oppakningsmuligheder og mere fleksibilitet ift. forskellige typer af ture.

Friluftsland har fuldblodede vandrerygsække helt fra 40 liter og op mod 100 liter, fra mange forskellige mærker, og den bedste måde at tjekke dem ud på er ved at komme forbi en af butikkerne eller læse de detaljerede produktbeskrivelser på webshoppen.

Se dagtursrygsække fra 3 - 20 liter 

Se dagtursrygsække fra 20 - 30 liter

Se dagtursrygsække fra 30+ liter


Langtidsholdbare materialer og robust konstruktion

En dagtursrygsæk er en investering, der helst skal holde i mange år frem. I Friluftsland går vi op kvalitet, der holder i det lange løb, og det kommer også til udtryk i vores udvalg af dagtursrygsække.

Vores producenter af dagtursrygsække anvender slidstærke materialer, der holder til års hårdt brug, ligesom der går meget arbejde og ekspertise ind i at skabe en solid konstruktion, der øger bærekomforten, stabiliteten og holdbarheden.

Selvom der er enkelte rygsække, der særligt udmærker sig ved at være vægt, hvor nogle ydermaterialer vil være tyndere, har de ofte en robust konstruktion og en høj rivstyrke, der gør, at de stadig kan holde i mange sæsoner frem, med den rigtige omsorg.


Hvilken dagtursrygsæk er den rigtige til mig?

Det er ikke så svært at vælge den rigtige dagtursrygsæk, som nogle gør det til, men der en række overvejelser man bør gøre sig. I sidste ende handler det om, at den passer godt og har de funktioner, du har brug for på din tur. Hvilken er så den rigtige for dig?

Det kan vi hjælpe dig med i vores butikker eller her på Bloggen via vores guide "Vælg den rigtige vandrerygsæk.

Vælg den rigtige dagtursrygsæk

Læs guiden: Vælg den rigtige dagtursrygsæk


Find din nye dagtursrygsæk i webshoppen

.


Webshoppen

Læs også