Vind den nye Tree Kånken fra Fjällräven

I forbindelse med Danish Outdoor Festival 2021 udlodder Friluftsland 4 stk. af den nye Tree Kånken fra Fjällräven. Vi trækker 4 vindere af konkurrencen mandag d. 6. september 2021, der får besked via mail.

Deltag i konkurrencen ved at udfylde formularen herunder:

✓ Gæt hvor meget du tror den udstillede Tree Kånken vejer

✓ Udfyld navn og e-mail adresse

✓ Du er med i lodtrækningen


Opdatering 6/9/2021: Rygsækkens korrekte vægt var 5,05 kg. Vinderne er blevet kontaktet og offentliggøres på www.friluftsland.dk/konkurrencer så snart præmien er blevet accepteret.

Vinderne får besked direkte via mail og offentliggøres på www.friluftsland.dk/konkurrencer, så snart, at præmien er blevet accepteret, jf. Friluftslands konkurrencebetingelser. Ved at tilmelde dig konkurrencen, siger du samtidig ”ja tak” til at modtage Friluftslands nyhedsmail. Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsmailen, hvis du ikke længere ønsker at modtage den.


Om Tree Kånken

Byd velkommen til det nyeste medlem af Kånken-familien: Tree-Kånken. Designet er inspireret af den originale Kånken fra 1978 og, ligesom originalen, vil Tree-Kånken gerne løse et problem. Tilbage i 1978 var det rygsmerter blandt skolebørn. I dag handler det om at finde alternativer til fossilbaserede materialer. Rygsækken er nemlig lavet af det mere bæredygtige materiale: Pine Weave.

Pine Weave – et biobaseret materiale fremstillet af træspåner

Med Tree-Kånken har Fjällräven udforsket alternativer til fossile råmaterialer. Det er blevet til det mere bæredygtige materiale Pine Weave, der er et unikt stof produceret vha. mere bæredygtige metoder. Materialet er lavet af træ fra certificerede svenske træer, der har stået tæt på Fjällrävens hjemby Örnsköldsvik. Rygsækken kombinerer Kånkens enkelthed med omhyggeligt modificerede detaljer, der giver Tree-Kånken dens egen identitet. Pine Weave er nemlig et 100 % bio-baseret materiale fremstillet af træspåner fra svenske træer. Tree-Kånken har desuden en vokset overflade, der udover at give et fedt melange-look, også bidrager til øget slidstyrke.

Fjällräven Tree Kånken findes i 4 forskellige farver, så du kan finde den, der passer til din stil (eller vinde den, hvis du er rigtig god til at gætte).