Nyt samarbejde mellem Fjällräven og Specialized gør det nemt at drage ud i naturen og finde eventyret lige om hjørnet. Med Fjällrävens dedikation til tidløst design og bæredygtig funktionalitet samt Specializeds high-performance tilgang om at træde i pedalerne til gavn for planeten, er der lagt i kakkelovnen til et langvarigt samarbejde, som skal inspirere til “The Great Nearby”: At drage ud i naturen, opdage nye stier og nye perspektiver tæt på hjemmet eller blot for enden af en togrejse.

De fleste kender Fjällrävens skandinaviske, tidløse designs som kombinerer holdbare materialer med høj funktionalitet. Fjällräven er som skabt til alle former for aktivt udeliv, og har især specialiseret sig i udstyr og beklædning til vandring. Specialized er derimod en californisk virksomhed, som i mange år har haft succes med at producere cykeludstyr og cykelbeklædning. Og hvis man har gjort sig bare en smule i cykling, er der ret stor sandsynlighed for, at man har stiftet bekendtskab med Specialized.

Se Fjällräven x Specialized i webshoppen

Fjällräven x Specialized

The Great Nearby

Samarbejdet mellem Fjällräven og Specialized handler overordnet set om “The Great Nearby”. De to virksomheder deler nemlig et fælles mål om at bringe naturen tættere på. For når vi som mennesker genopretter forbindelsen til naturen, bliver vi ikke bare gladere og mere i balance. Når vi får naturen tættere ind på livet, oplever vi også et større incitament til at passe på den dyrebare klode, vi lever på.

Derfor er der i samarbejdet fokus på teknisk udstyr og beklædning, der gør os i stand til at drage ud i naturen og opleve The Great Nearby.

Med en cykel er der nemlig endeløse muligheder for at opleve naturen lige rundt om hjørnet. Eventyr behøver nemlig ikke kun at være fjerntliggende eller kræve en masse planlægning. Et eventyr kan være en cykeltur til udkanten af byen, ligge for enden af en overskuelig togrejse eller være lige rundt om hjørnet.

Til cykling, vandring og hverdag

Den nye kollektion fra Fjällräven x Specialized byder på integrerede løsninger, der fungerer på cyklen såvel som på vandrestierne og til daglige gøremål. Med Cool Cave sidetasken er du godt på vej til praktisk opbevaring på cykel til både pendlerturene, indkøbene og cykelture i naturen, hvor du har brug for plads til et picnictæppe, en brænder, frysetørret mad og en termokande med kaffe.

De integrerede tasker passer ned i sidetasken og den tekniske beklædning, gør cykelturene komfortable og fungerer også til de mindre vandreture og det afslappede hverdagsliv. 

Se hele kollektionen her

Nye perspektiver

Den nøje udvalgte serie der er kommet ud af samarbejdet mellem Fjällräven og Specialized byder på avancerede opbevaringsløsninger, steltasker samt teknisk beklædning og tilbehør. Det skal være nemt at pakke tingene på cyklen og drage ud i naturen!

Første del af serien lanceres den 15. marts 2022, mens anden del af serien ser dagens lys senere på foråret.

I Friluftsland er vi stolte af at præsentere samarbejdet, som forener Sverige og Californien, vandring og cykling, innovation og ekspertise samt stolte håndværkstraditioner, der er dedikeret til at skabe uforglemmelige oplevelser i naturen – også når det ikke er mere end en cykeltur væk.