Forårsnyhed! Nye barnebærestole fra Osprey.

Vi har efterhånden solgt Ospreys populære Poco-serie af barnebærestole i et par år. Poco-serien har altid været garant for:

  • God bærekomfort for forældrene.
  • En sikker og behagelig siddeplads til junior.
  • Gode, funktionelle løsninger.

Til foråret 2016 lancerer Osprey et redesign af Poco-serien. Den største nyhed er, at Poco-serien er blevet udstyret med en variant af det fantastiske AntiGravity-bæresystem, der debuterede sidste forår i Atmos/Aura-serien, og derfor har skiftet navn til Poco AG. Der er dog også en række andre relevante opdateringer.

I det følgende gennemgår vi nogle af de vigtigste ændringer ved den opdaterede Poco-serie.

Se Osprey Poco AG i webshoppen

AntiGravity-bæresytemet

Den mest oplagte forskel på den nye og gamle Poco-serie er som sagt bæresystemet. AntiGravity-bæresystemet er konstrueret med et net-materiale, der giver fuld ventilation i både ryggen og hoftebæltet, og desuden opfanger og fordeler vægten meget jævnt og behageligt over hele skulder-, ryg- og hofteregionen. Vægten bæres primært på hoften, som den skal i et godt bæresystem, men bæresystemets konstruktion giver derudover en meget jævn og behagelig fornemmelse, og eliminerer de trykzoner, der normalt kan forekomme. Det bør næsten prøves på! Ryggen har beholdt det samme justeringssystem som de gamle Poco-bærestole, og kan stadig passe begge forældre, uanset evt. højdeforskel.

Poco3

Bæresystemet er fuldt justerbart og kan tilpasses både kvinder og mænd. Foto: Osprey.

Nyt design af barnesædet

Udover bæresystemet til de voksne, er også selve stolen til barnet redesignet. Selve selen, der holder barnets overkrop på plads, er ny, med huller til armener og et nyt spænde foran, der er let at betjene. Det nye system holder både barnet mere sikkert på plads i stolen, og er mindre restriktivt, så der er tale om en meget vellykket upgrade. Størrelsen på selve barnesædet justeres ligesom på den gamle Poco-serie.

Poco5

Junior sidder sikkert i bærestolen i alt terræn. Foto: Osprey.

Nyt design til savlekluden

Det lyder måske som en bagatel, men ejere af den gamle generation af Poco’en vil højst sandsynligt være rørende enige i at her var der ét punkt, hvor der var gevaldig plads til forbedring. Savlekluden på Poco-serien har hele tiden været til at tage af og vaske, men på den gamle generation var systemet ganske enkelt umuligt, eller i hvert fald helt unødvendigt besværligt, at betjene. På den nye generation er det to almindelige klikspænder og en velcrofæstning i bunden, der holder savlekluden på plads, og det er fuldstændig ligetil at komme til at skifte.

Inkluderet solskærm og regnslag

Solskærm og regnslag har hele tiden været mulige tilkøb til Poco-bærestolene, men i år har Osprey valgt at spare folk besværet og gøre det til standardudstyr i alle varianter af Poco-serien.

Poco4

Den indbyggede solskin sørger for skygge til barnet. Foto: Osprey.

Bedre kompressionsmulighed under transport

En sidste nyhed, der skal fremhæves ved den nye Poco AG-serie er, at kompressionsmulighederne er blevet bedre, så det er lettere at komprimere bærestolen, når den ikke skal bruges, så den fylder mindre i bagagen, eller i skabet derhjemme.

Ny pris

Eneste ulempe ved de opdaterede baqrnebærestole er, at den nye Poco AG-serie er blevet noget dyrere end den gamle Poco-serie. Vi har af samme grund valgt kun at tage den mest simple inkarnation af serien hjem, Poco AG. Poco AG kommer til at koste 2649,- hvor den gamle Poco kostede 1799. Størstedelen af prisændringen er at finde i det mere avancerede bæresystem, der også er en væsentlig forbedring. Desuden er solskærm og regnslag, der før kostede hhv. 139,- og 179,- som tilkøb, inkluderet i prisen. De dyrere varianter, Poco AG Plus og Premium, kan bestilles hjem. Der er tale om samme grundlæggende produkt, med samme bærekomfort for forældrene og siddekomfort for barnet, men med lidt mere opbevaringsplads.

Foto: Osprey

Foto: Osprey

Osprey Poco AG

Str: one size - justerbar ryg

Vægt.: 3,13 kg

Pris: 2649,-

Se Osprey Poco AG i webshoppen