[ezcol_2third]

Lorenz er født i 1991 i München, Bayern, i det sydlige Tyskland. Her blev han som tolvårig introduceret til klatringen, da den lokale klatreklub åbnede en lille hal. Efter et par år med sporadisk klatring, begyndte han med ugentlig klatretræning. Han fandt hurtigt ud af, at han bedst kunne lide klatring i naturen. Særligt bouldering fangede ham, og sammen med en vennegruppe, begyndte han at udforske alpernes rige udvalg af klipper.

I sommeren 2013 flyttede Lorenz til København for at læse serviceøkonomi og Sport Management. Derudover arbejder han som klatretræner og -instruktør i Blocs & Walls. I København har Lorenz, trods manglen på klipper, været glad for at finde et entusiastisk og engageret klatremiljø, hvor han ikke har haft svær ved at finde folk, der er klar på at tage med ud i naturen og klatre – både på tur til de nærliggende sydsvenske klatreområder, men også andre steder i verden.

Om sit forhold til klatring, og sin glæde ved bouldering, fortæller Lorenz: ” I bouldering handler det mest om de helt små detaljer: Perfektion, præcision og koncentration. Lige nu har jeg det hårdt nok med få bevægelser på et boulder-problem, men efter nok udfordringer, kunne jeg godt forestille mig at overføre det til sports- og alpinklatring. I min fremtid håber jeg at få mulighed for at besøge verdens klatresteder og klatre de smukkeste linjer.”

Du kan følge Lorenz’ klatreeventyr her på siden og på Vimeo-siden 45degreesboulder, som han kører sammen med sin gamle klatremakker fra München, Thomas Lindinger: https://vimeo.com/45degreesboulder

blog_lorenz3

blog_lorenz1

 

https://vimeo.com/124300301

 

[/ezcol_2third]

[ezcol_1third_end]

blog_lorenz2

Klatrer

https://vimeo.com/45degreesboulder

[/ezcol_1third_end]