Find din nye hverdagsrygsæk

Markedets bedste udvalg af hverdagsrygække

Friluftsland har Danmarks muligvis bedste udvalg af hverdagsrygsække fra etablerede kvalitetsmærker. Du finder mange forskellige typer af hverdagsrygsække, ligefra de ikoniske Fjällräven-tasker til de velsiddende og komfortable rygsække fra Osprey, The North Face og Exped.

Se alle hverdagsrygsække i webshoppen

Læs mere om, hvad der gør vores hverdagsrygsække så gode, i artiklen herunder.


Find din nye hverdagrygsæk i webshoppen

.


Kvalitet der holder - på den lange bane

En hverdagsrygsæk bliver udsat for meget slid, og det er formentlig den rygsæk du kommer til at bruge allermest. Derfor er det ikke ligegyldigt, hvordan rygsækken er konstrureret. I Friluftsland går vi op kvalitet, der holder på den lange bane, og det kommer også til udtryk i vores sortiment af hverdagsrygsække.

Vores producenter af hverdagsrygsække bruger slidstærke materialer, som f.eks. genanvendt nylon og Fjällrävens G-1000, der kan holde til mange års brug, ligesom der går meget arbejde og ekspertise ind i at skabe en robust konstruktion, der øger bærekomforten, stabiliteten og holdbarheden.


Bæredygtige materialer 

Friluftsland har flere hverdagsrygsække, der er produceret enten delvist eller helt af genanvendte materialer, og som stadig er slidstærke, praktiske og tilmed ser rigtig godt ud.

Eksempelvis er vi den eneste butikskæde i Danmark, som forhandler Ospreys Arcane- og Archeon-serie; en kollektion af praktiske og stilrene rygsække produceret af 100 % genanvendt nylon og med ekstra store og slidstærke YKK-lynlåse, der reducerer nødvendigheden for reperationer.

En andet eksempel er Fjällrävens Re-Kånken, der er produceret af 100 % genbrugspolyester og farvet med SpinDye; en indfarvnings-proces, der minimerer kemikaliebruget i processen.

Se efter mærket 'Et Grønnere Valg' når du kigger på hverdagsrygsække i webshoppen for at finde de mest bæredygtige hverdagsrygsække.

Køb mere bæredygtigt med “Et grønnere valg”


Udsnit af bæredygtige hverdagsrygsække i Friluftsland

.


Hverdagsrygsække i alle størrelser, til ethvert behov

Friluftsland har et meget bredt udvalg af hverdagsrygsække i forskellige størrelser og typer. I den ene ende har vi de små rygsække, der er oplagte til studie- og arbejdsbrug, hvor man har brug praktisk opbevaringsplads uden, at tasken fylder for meget. I den anden ende har vi de større og detaljerige rygsække med flere rum, til f.eks. træningstøjet, og et mere solidt bæresystem.

Se hverdagsrygsække fra 7 - 20 liter  

Se hverdagsrygsække fra 20 - 30 liter  

Se hverdagsrygsække fra 30 - 40 liter  


Hvilken hverdagsrygsæk er den rigtige for mig?

Med mange forskellige hverdagsrygsække kan det være svært at vælge den helt rigtige rygsæk, men I den sidste ende handler det om, at den passer godt og har de funktioner, du har brug for på din tur. Hvilken er så den rigtige for dig?

Det kan vi hjælpe dig med i vores butikker eller her på Bloggen via vores guide "Vælg den rigtige hverdagsrygsæk".

Vælg den rigtige hverdagsrygsæk

Læs guiden: Vælg den rigtige hverdagsrygsæk   

Find din nye hverdagrygsæk i webshoppen

.
Se hverdagsrygsække fra Fjällräven, Osprey, m.fl. i webshoppen


Webshoppen

Læs også