Spændende nyt fra de ellers lidt konservative Icebreaker! Icebreaker introducerer til efteråret 2014 et helt nyt isolerende materiale: MerinoLOFT. I opbygningen minder det om syntetisk isolering, f.eks. Primaloft, men i stedet for at samle syntetiske fibre til lette, isolerende plader, har Icebreaker brugt uldfibre til at lave isoleringen. På den måde får man utrolig meget varme i forhold til vægt, og bevarer samtidig alle uldens gode egenskaber – især i forhold til fugt og lugt.

MerinoLOFT er suverænt det varmeste og letteste uld-mellemlag, Icebreaker nogensinde har lavet, og med en vind- og vandafvisende polyesterskal udenpå, kan en af jakkerne med Icebreaker MerinoLOFT hurtigt gå hen og blive din foretrukne hverdagsjakke til de kølige efterårsdage, såvel som det foretrukne mellemlag til de kolde dage på pisterne.

Icebreaker har også en stærk miljøprofil, og det er også gældende med hensyn til det nye MerinoLOFT. Uldfyldet er blandt andet lavet af overskydende uld fra Icebreakers resterende produktion, og ydermaterialet er genbrugspolyester, så der er også tænkt bæredygtigt med Icebreaker Merino Loft.blog_icebreaker_MerinoLOFT