Markeds bedste udvalg af klatresko

Friluftsland har Danmarks bedste udvalg af klatresko fra etablerede kvalitetsmærker. Hos os finder du klatresko til begynderen, den let øvede og eksperten, og til både bouldering, sportsklatring og tradklatring på alle niveauer. 

Læs mere om de forskellige mærker vi fører i artiklen herunder.


Se vores udvalg af klatresko i webshoppen

.
Se klatresko fra Scarpa, La Sportiva, m.fl. i webshoppen 


Scarpa (Italien)

Scarpa producerer ganske enkelt noget af verdens bedste fodtøj til brug i bjerge, på rejser og andre udendørsaktiviteter. Grundlagt i Asolo i 1938, hvor størstedelen af produktionen stadig foregår, med godt håndværk og avanceret teknologi. Kvalitet og funktionalitet er forbilledlig og Scarpa er altid med helt fremme i test og i udvikling af nye teknologier. Pasforme og læste er udviklet over årtier og helt imponerende gode. De er også specielt tilpasset forskellige aktiviteter og markeder – ikke noget med smalle sko/støvler, blot fordi mærket er italiensk. 

Se vores udvalg af klatresko fra Scarpa i webshoppen

.
Se klatresko fra Scarpa, La Sportiva, m.fl. i webshoppen 


La Sportiva (Italien)

La Sportiva blev grundlagt i 1928 og er især kendt for deres klatresko, der har siddet på fødderne af mange af verdens dygtigste klatrere, når de hårdeste projekter er blevet lukket – og der findes højst sandsynligt heller ikke et World Cup-podium, der ikke er betrådt af en La Sportiva Sko. Med et par klatresko fra La Sportiva er du sikker på at håndværk, design og performance er i absolut topklasse.

Se vores udvalg af klatresko fra La Sportiva i webshoppen

.
Se klatresko fra Scarpa, La Sportiva, m.fl. i webshoppen 


Ocùn (Tjekket)

Tjekkiske Ocùn har eksisteret siden 1980’erne og begynder nu for alvor at ånde de store producenter tungt i nakken med lækre klatresko og et stort udvalg af grej til klatreracket – alt sammen til gode priser og i høj kvalitet. Vi fører fortrinsvis klatresko med en fladere profil fra Ocùn, der henvender sig særligt til begyndere.

Se vores udvalg af klatresko fra Ocùn i webshoppen

.
Se klatresko fra Scarpa, La Sportiva, m.fl. i webshoppen 


Black Diamond (USA)

Chouinard Equipment, Ltd. blev grundlagt af klatrelegenden Yvon Chouinard i 1950’erne og sidenhen omdøbt til det Black Diamond, de fleste er bekendt med i dag. Black Diamond er et af verdens førende klatremærker, og fremstiller alle former for klatreudstyr til al slags klatring – fra indendørs bouldering til store alpine big walls. Vi fører en lang række af deres karabiner, klatreseler, friends, steigeisen, pandelamper og enkelte klatresko – altsammen i den fantastiske kvalitet, der har gjort Black Diamond ikonisk i klatremiljøet.

Se vores udvalg af klatresko fra Black Diamond i webshoppen

.
Se klatresko fra Scarpa, La Sportiva, m.fl. i webshoppen 


Hvilken klatresko er den rigtige til mig?

Ens første klatresko skal helst være i orden. Et godt valg kan være den afgørende forskel mellem en sjov klatresession og et traumatiserende smertehelvede. Hvilken er så den rigtige for dig?

Vi anbefaler, at du besøger os i vores butikker, hvor vores erfarne personale kan afmåle dine fødder, give dig nogle kvalificerede bud og hjælpe med at svare på dine spørgsmål. Hvis du vil være lidt på forkant, kan du læse vores guide på bloggen:

Klatresko – vælg de rigtige til dit behov

Læs guiden: ‘Vælg de rigtige klatresko’