Kom med på GORE-TEX Experience Tour!

GORE-TEX Experience Tour er en konkurrence på tværs af en række europæiske lande, der giver i alt 12 vindere muligheden for at vinde en tur til toppen af Balmhorn i Schweiz. Ruten følger Lucy Walkers bemærkelsesværdige førstebestigning fra 1864.

Turen er planlagt til 15.-18. juni 2015 og er en del af en gruppe ledet af baskiske Edurne Pasaban – den første kvinde til at klatre samtlige af verdens 14 bjerge over 8000 meter. Ansøgningsfristen er 31. december 2014, der kan stemmes indtil 12. januar 2015, og vinderne bliver annonceret i februar 2015.

Det, du skal gøre, for at få mulighed for at for at vinde denne unikke oplevelse, er melde dig til på hjemmesiden: http://www.experience-tour.com. Det kræver at du udfylder en ansøgning, hvor du skriver lidt om din baggrund og motivation, måske uploader nogle billeder, og får folk til at stemme på netop dig – f.eks. ved at dele din ansøgning på sociale medier.

Det kræver ikke forudgående bjergbestignings- eller klatreerfaring, men deltagerne anbefales at være i god form og være bekendt med bjergvandring.

Konkurrencen er en del af en kampagne fra GORE-TEX, der skal skabe opmærksomhed om korrekt vask og pleje af GORE-TEX-produkter, så det giver helt sikkert point at møde op til Balmhorn i en nyvasket og nyimprægneret GORE-TEX-jakke!

- Læs mere om GORE-TEX og dets anvendelse i diverse produkter og om vask og pleje af GORE-TEX-produkter.