I efteråret 2021 inviterer Friluftsland i samarbejde med Opdag Verden til en række foredrag centreret omkring vandring. De afholdes rundt omkring i landet i Friluftslands butikker og der er gratis adgang for Opdag Verden-abonnementer, mens det kun koster 25 kr. at deltage for ikke-abonnementer. Tilmelding sker via Opdag Verden (find links herunder).

Foredrag #1: Vandring i Europa, hytte til hytte

Bliv inspireret til vandreture i Europa, fra hytte til hytte 

Drømmer du om at vandre med en let rygsæk i flotte bjerge, møde de lokale og have lidt ekstra komfort på din vandretur? Duk op og hør en af vores erfarne turledere fortælle om de mange muligheder for store oplevelser med vandring fra hytte til hytte i Europa.

Book din plads til ‘Vandring i Europa, fra hytte til hytte’  på Opdag Verdens hjemmeside.

Foredrag #2: Kom igang med vandring

– så nemt kommer du afsted på vandretur

Glæd dig til en spændende aften, hvor en af Opdag Verdens erfarne turledere giver dig opskriften på, hvordan du nemt kommer igang – uanset om du vil forberede dig til en længere tur, vil se om vandring og friluftsliv er noget for dig, eller du bare har brug for at komme ud i naturen og nyde det. Du får også indblik i de mange muligheder for at komme godt i gang med Opdag Verden ture.

Book din plads til ‘Kom igang med vandring’ på Opdag Verdens hjemmeside.

Mød foredragsholderen

Foredragsholder Jes Brinch fra Opdag Verden står bag foredragene ‘Vandring i Europa, fra hytte til hytte’ og ‘Kom igang med vandring’

Jes har mere end 20 års erfaring med undervisning i friluftsliv – og sender her en hilsen.

Foredrag #3: Fem drømmeture

Drømmer du om at opleve nogle af verdens helt store vandreklassikere?

Så kom til det her foredrag, hvor Lars Gundersen fortæller om hvad han mener er verdens bedste trekkingture og hvorfor. Alle er vandreture som du kan gå med Kipling Travel eller du kan gå dem på egen hånd.

Foredragene bliver holdt af Lars Gundersen, som startede Kipling Travel i 2003 og har rejst og vandret i store dele af verden. Han har bl.a. et helt særligt forhold til Nepal, hvor han har trekket et utal af gange, siden han i 1987 for første gang vandrede til Everest Base Camp.

Book din plads til ‘5 drømmeture’ på Opdag Verdens hjemmeside.