Der er noget helt særligt ved at sidde rundt om et knitrende bål i den kølige aftenluft og nyde en middag, der er lavet henover oven ild. Her får du opskriften på en lækker risotto…
Kategori: Mad i det fri
Rent drikkevand er noget af det allervigtigste at have til rådighed når man er på tur. På en dagstur kan behovet nemt dækkes med en drikkedunk, men er man afsted i flere dage, vil man…
Mange forbinder måske julen med indendørs hygge under varme tæpper og med tændte stearinlys. Men hvorfor ikke tage julehyggen med udenfor til et lille hverdags- eller weekendeventyr med brændte mandler lavet i det fri? Den…
Vafler over bål er en friluftsaktivitet, der passer til hele familien – og til vaffelglade sjæle. Bag dem i et vaffeljern beregnet til formålet, og få en hyggelig ude-oplevelse, der kan gentages igen og igen.…
Sådan tænder du et godt bål I denne video gennemgår Tobias fra Friluftsland København, hvordan man får gang i et godt bål, der kan holde længe. Tobias gennemgår processen trin for trin, og giver gode…
Som en del af naturen, er det vores pligt at passe på den. Leave No Trace omfatter syv principper, der overordnet handler om at efterlade så få spor som muligt, når vi færdes i naturen.…
Der er ingen tvivl om, at naturen er for os alle, dyr som mennesker. Derfor er det vigtigt at passe godt på den, så vi alle sammen kan få glæde af den lang tid endnu.…
Julen er højsæson for hygge, og andestegen er en fast juletradition i mange hjem. Her får du Jon Daniel Edlunds opskrift på, hvordan du kombinerer de to juleelementer, og laver en sprød og saftig andesteg…
Tekst og billeder: Nanna Liv Elkjær Olsen, Friluftsland København Mens løvtræerne endnu ikke helt er sprunget ud, er skovbunden mange steder dækket af et grønt flor af ramsløg. Ramsløg smager og dufter af hvidløg. De…