Mange forbinder måske julen med indendørs hygge under varme tæpper og med tændte stearinlys. Men hvorfor ikke tage julehyggen med udenfor til et lille hverdags- eller weekendeventyr med brændte mandler lavet i det fri? Den…
Kategori: Mad i det fri
Vafler over bål er en friluftsaktivitet, der passer til hele familien – og til vaffelglade sjæle. Bag dem i et vaffeljern beregnet til formålet, og få en hyggelig ude-oplevelse, der kan gentages igen og igen.…
Sådan tænder du et godt bål I denne video gennemgår Tobias fra Friluftsland København, hvordan man får gang i et godt bål, der kan holde længe. Tobias gennemgår processen trin for trin, og giver gode…
Som en del af naturen, er det vores pligt at passe på den. Leave No Trace omfatter syv principper, der overordnet handler om at efterlade så få spor som muligt, når vi færdes i naturen.…
Der er ingen tvivl om, at naturen er for os alle, dyr som mennesker. Derfor er det vigtigt at passe godt på den, så vi alle sammen kan få glæde af den lang tid endnu.…
Julen er højsæson for hygge, og andestegen er en fast juletradition i mange hjem. Her får du Jon Daniel Edlunds opskrift på, hvordan du kombinerer de to juleelementer, og laver en sprød og saftig andesteg…
Tekst og billeder: Nanna Liv Elkjær Olsen, Friluftsland København Mens løvtræerne endnu ikke helt er sprunget ud, er skovbunden mange steder dækket af et grønt flor af ramsløg. Ramsløg smager og dufter af hvidløg. De…
Foråret er en perfekt årstid til at tage ud og sanke spiselige planter, urter og blomster. Det er en oplagt måde at komme ud og nyde landskabet på samtidig med, at du lærer noget om naturen…
Af Benjamin Bay Carlsen, tidligere medarbejder i Friluftsland og indehaver af VILDT Sidste sommer var min kæreste og jeg på en 10-dages cykelferie som gik fra København til Båstad på den svenske vestkyst. Opstart Vi…