Foråret er en perfekt årstid til at tage ud og sanke spiselige planter, urter og blomster. Det er en oplagt måde at komme ud og nyde landskabet på samtidig med, at du lærer noget om naturen…
Kategori: Mad i det fri
Af Benjamin Bay Carlsen, tidligere medarbejder i Friluftsland og indehaver af VILDT Sidste sommer var min kæreste og jeg på en 10-dages cykelferie som gik fra København til Båstad på den svenske vestkyst. Opstart Vi…
Af Benjamin Marcher-Carlsen. Indehaver af VILDT og tidligere medarbejder i Friluftsland Forårssolen skinner og de vilde urter står i fuldt flor – det helt perfekte tidspunkt at tage på sheltertur og nyde de lange lyse…
Af Benjamin Marcher-Carlsen. Indehaver af VILDT og tidligere medarbejder i Friluftsland. Sidste forår begyndte Friluftsland at forhandle støbejernsgryder og andet godt fra det tyske firma Petromax. I den anledning kontaktede deres indkøber os i VILDT,…
Af Benjamin Marcher-Carlsen. Indehaver af VILDT og tidligere medarbejder i Friluftsland. Sidste forår begyndte Friluftsland at forhandle støbejernsgryder og andet godt fra det tyske firma Petromax. I den anledning kontaktede deres indkøber os i VILDT,…
Benjamin Marcher-Carlsen, der er tidligere medarbejder i Friluftsland, driver til dagligt firmaet “Vildt”, som specialiserer sig i guidede urteture og kurser med vild mad, bål og røg. Benjamin er uddannet kok og har arbejdet på flere…
Benjamin Marcher-Carlsen, der er tidligere medarbejder i Friluftsland, driver til dagligt firmaet “Vildt”, som specialiserer sig i guidede urteture og kurser med vild mad, bål og røg. Benjamin er uddannet kok og har arbejdet på flere…
Mad på vinterfjeld er noget helt for sig. Den skal være spækket med kalorier og skal kunne varme kroppen godt op. Hvilken mad, man tager med på vinterfjeldtur, kan være afgørende for, om turen overhovedet…
Sommerens ture er ikke langt væk, og dermed også måltider og gode kopper kaffe med udsigt til storslåede bjergtoppe og smukke dale. Et klassisk spørgsmål i den forbindelse er, hvad der skal levere energien til…